Kinderopvang Klokje Rond
De beste keuze voor jouw kind
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Vanaf 6.30 uur open
  • Een goed gevoel
  • Gericht op ontwikkeling
  • Je kind kan altijd mee-eten
image
Waarom we doen wat we doen

Dit vinden wij belangrijk

Klokje Rond is de beste keuze voor je kind, als het gaat om Kinderopvang en bso in Veldhoven; een opvang met visie. Bij ons gaan de kinderen altijd voor, we doen er alles aan om onze kleine wuppen te helpen groeien en ontwikkelen, dat geeft ons energie en daarom komen we iedere ochtend ons bed uit. Kinderen moeten zich goed en veilig voelen bij Klokje Rond, dan komt het ontwikkelen en leren vanzelf.

Even voorstellen...

Wie zijn we

Even voorstellen…

Erg leuk dat je interesse hebt in onze kinderopvang en in wie wij zijn. We snappen als geen ander dat je graag wilt weten welke mensen voor jouw kind gaan zorgen en helpen ontwikkelen, daarom wil ik mezelf en vooral mijn team aan je voorstellen.
Mijn naam is Anne Olfers en ik ben de trotse locatie Verantwoordelijke van Kinderopvang Klokje Rond.
Via deze weg wil ik mezelf en ons team introduceren en je van harte welkom heten binnen onze “familie”.

De passie om met kinderen te werken is er altijd al geweest! Wat begon met oppassen in de buurt, liep al snel uit op een studie als pedagogische medewerker.

Alweer een aantal jaren geleden ben ik begonnen in de functie van pedagogisch medewerker binnen Klokje Rond. Tijdens mijn werkloopbaan heb ik ook de opleiding tot Pedagoog gevolgd en vanuit daar een poosje op kantoor gewerkt. Uiteindelijk kreeg ik de kans om werkzaam te mogen zijn als locatieverantwoordelijke van Klokje Rond.

Wat Klokje Rond zo ontzettend bijzonder maakt is een warm team vol met professionals. Dit fijne team zorgt ervoor dat ik al heel wat jaren binnen het bedrijf werkzaam ben. Een veilige omgeving creëren waar kinderen op hun eigen tempo kunnen ontdekken en opgroeien vind ik erg belangrijk.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Kinderdagverblijf Klokje Rond?
Samen met mijn collega’s verwelkomen we je graag op onze locatie om persoonlijk kennis te kunnen maken.
We laten je graag onze opvang zien.

Hopelijk zien we elkaar binnenkort in de gangen binnen Klokje Rond.

Liefs,
Anne

image
image

Persoonlijke aandacht en vriendelijkheid, ouders worden ‘ontzorgt’.
Zonder twijfel en zorg kun je je kind in goede handen achterlaten bij Klokje Rond, breng- en haaltijden zijn goed (vroeg genoeg en laat genoeg voor het geval het nodig is). ’s Ochtends ontbijten bij Klokje Rond is echt top, net als het eten meegeven in de avond!

- Roy

Dit zijn onze toppers !

Kunnen wij iets voor je betekenen?

image

Boek een rondleiding

Bekijk pagina
image

Bereken de kosten van opvang

Bekijk pagina

Bekijk hier het team van...

image

De babygroepen

image

De peutergroepen

image

De buitenschoolse opvang

Blijf op de hoogte

Onze laatste blogs

Spelen en leren in de kinderopvang

10 januari 2024

Voor kinderen is het spelen & leren in de kinderopvang te vergelijken met een werkdag. Binnen de veilige muren van de kinderopvang zijn de PM-ers het verlengde van thuis. Met de zorg & warmte zoals eigenlijk opa’s en oma’s dat hebben/ervaren. Aangevuld met de pedagogische kennis en ervaring van een juf. De mama’s en papa’s zijn natuurlijk nooit te evenaren!

Lees bericht

Vegetarisch of Veganistisch eten

16 oktober 2023

We zien het steeds vaker: vlees, vis of zelfs alle dierlijke producten worden uit het menu geschrapt. De redenen lopen uiteen. De één heeft het dierenwelzijn voor ogen en een ander heeft de focus op het milieu. Van oudsher zijn we geneigd te denken dat het niet gezond zou zijn. Het tegendeel is bewezen. Heel wat artsen en diëtisten hebben een vegetarische of een veganistische voedingswijze al erkend als een gezond alternatief, óók voor baby’s.

Lees bericht