Wij stellen graag aan je voor
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Vanaf 6.30 uur open
  • Een goed gevoel
  • Gericht op ontwikkeling
  • Je kind kan altijd mee-eten

Visie babygroepen

Ieder kind is uniek. Onze leidsters bouwen een vertrouwensband op met je kind, zodat het genoeg zelfvertrouwen krijgt om in de groep op ontdekkingsreis te gaan. Zo kan jouw baby in alle rust en in eigen tempo zijn of haar vaardigheden oefenen.

Om dit te kunnen bereiken, heb je ervaren en liefdevolle leidsters nodig die samen hetzelfde doel en focus hebben – jouw kind en zijn of haar ontwikkeling.

Ons babyteam

image

Brendy

Deze lieve, fijne zorgzame meid is gek met onze baby’s en heeft oog voor iedere ouder individueel.

image

Jennemieke

Jennemieke houdt van gekkigheid! Ze is zorgzaam en heeft oog voor detail. Ze geeft iedere ouder een thuisgevoel. Heeft een groot hart en is erg geduldig.

image

Christel

Houdt van een dolletje, is erg creatief, is liefdevol voor onze baby’s en houdt alle kids in de gaten.

image

Diane

Deze vrolijke, sportieve meid maakt van iedere dag een leuke dag! Ze is het creatieve brein van de Secondewijzers en zorgt ervoor dat de groep er altijd gezellig uitziet!

image

Elle

Deze lieve en zorgzame moeder van Nikki (4 jaar) zit vol enthousiasme. Ze maakt graag een praatje met de ouders, is recht door zee en is altijd in voor een grapje!

image

Mandy

Mandy is klein maar fijn en ze heeft energie voor tien. Ze is  moeder van 2 kids. Mandy is erg zorgzaam en houdt van een dolletje.

image

Nancy

Nancy is een liefdevolle meid, iedere dag zorgt ze er weer voor dat onze baby’s niets tekortkomen. Ze zorgt voor de nodige knuffels en is een onmisbare collega.

image

Lindsay

Deze moeder van 1 zoon, is een onmisbare, liefdevolle en zorgzame leidster. Ze waakt over de schema’s van onze kinderen en zorgt iedere dag er weer voor dat ze niets te kort komen.

image

Houda

Onderschat deze jongedame niet. Ze is klein maar fijn en zit vol talent. Ze heeft oog voor alle kinderen, is energiek en haalt het beste uit de dag. Niet alleen voor haarzelf maar vooral voor alle baby’s.

image

Saskia

Deze duizendpoot is van alle markten thuis. Is moeder van 2 dochters en waakt over onze baby’s. Geen kind blijft ongezien en ze zijn in goede handen bij deze zorgzame en lieve meid.

image

Nicky

Nicky zorgt voor onze baby’s iedere dag met een lach! Deze bruisende en creatieve meid is zorgzaam en heeft een groot hart.

image

Noortje

Houdt van een praatje en zal altijd zorgen dat je je thuis voelt. Deze moeder van 2 zonen is liefdevol en zorgt voor de nodige knuffels.

image

Karin

Deze liefdevolle moeder van 1 dochter is op de babygroepen en bso terug te vinden. Deze energieke meid is erg zorgzaam heeft een groot hart en oog voor detail.

image

Dayenna

Deze kleine maar fijne collega is een enthousiaste bron in ons team. Ze zit vol energie en staat iedere dag weer klaar voor onze kinderen. Het kan zijn dat je haar ook tegenkomt op de dagopvang en bso, want ook zij is “van alle markten thuis”.

image

Shirley

Deze nieuwe collega is “terug van weg geweest”, Deze Moeder van 2 kids is enthousiaste, liefdevol, zorgzaam en een absolute aanwinst voor ons team.

image

Elfi

Deze bruisende, gekke en energieke meid, zorgt voor een positieve drive in de groep. Lieftallig en zorgzaam is op haar lijf geschreven.

image

Nimfke

Deze lieve, zorgzame, stralende meid zorgt dat al onze kinderen een warm welkom krijgen. Ze is een gezellige meid, die iedere dag weer het beste uit de dag haalt. Ook Nimfke kun je tegenkomen op de dagopvang.

image

kim

Deze energieke moeder van één zoon is een onmisbare spil op onze BSO. Zij is de leidster die voorop staat om een geintje uit te halen en lekker met de kinderen bezig is. Deze gekke liefdevolle collega zit vol energie en creativiteit.

image

Stacey

Stacey is ons nieuwe aanwinst en heeft zich onze visie direct eigen heeft gemaakt. Ze is zorgzaam en houdt zicht over de grote maar ook de allerkleinste kinderen. Deze duizendpoot is van alle markten thuis.

image

Evy

Dit is ons nieuwe aanwinst waar wij ontzettend blij mee zijn. Deze stralende moeder heeft energie voor 10 en zorgt voor de kleinste kinderen iedere dag met een grote lach.

Wellicht ook interessant om te bekijken

image

Meer over onze peutergroepen

Bekijk pagina
image

Wat kost de dagopvang ?

Bekijk pagina
image

Anita

Deze kanjer met een berg aan kennis, heerst over rust en overzicht op de groep. Samen met de grote dosis geduld, zijn wij absoluut blij dat zij een leidster is van onze babygroepen