Wij stellen graag aan je voor
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Vanaf 6.30 uur open
  • Een goed gevoel
  • Gericht op ontwikkeling
  • Je kind kan altijd mee-eten

Visie babygroepen

Ieder kind is uniek. Onze leidsters bouwen een vertrouwensband op met je kind, zodat het genoeg zelfvertrouwen krijgt om in de groep op ontdekkingsreis te gaan. Zo kan jouw baby in alle rust en in eigen tempo zijn of haar vaardigheden oefenen.

Om dit te kunnen bereiken, heb je ervaren en liefdevolle leidsters nodig die samen hetzelfde doel en focus hebben – jouw kind en zijn of haar ontwikkeling.

Ons babyteam

image

Brendy

Deze lieve, fijne en zorgzame dame is moeder van een zoontje. Niet alleen met haar eigen zoontje is ze ook gek met onze baby’s en heeft oog voor iedere ouder individueel.

image

Anne

Anne komt het team van de kleine wijzers versterken. We zijn erg blij met haar. Deze vrolijke en gezellige leidster heeft een groot hart voor de kinderen. In haar vrije tijd is ze terug te vinden bij haar paard.

image

Christel

Christel houdt van een dolletje en is zeer creatief. Daarnaast is ze liefdevol voor onze baby’s en heeft alle kids in het oog. Wist je dat ze op professionele wijze een boek aan het schrijven is?

image

Diane

Deze vrolijke, sportieve dame maakt van iedere dag een leuke dag! Ze is het creatieve brein van de Secondewijzers en zorgt ervoor dat de groep er altijd gezellig uitziet! Naast haar werk bij ons, is ze moeder van een zoontje en geeft ze ook nog les in een sportschool en sport ze zelf iedere dag om fit te blijven.

image

Inge

Deze zorgzame moeder van 2 jongens, is de energieke enthousiaste en creatieve collega die  onmisbaar is binnen de babygroepen. Ze heeft oog voor ieder detail en zal altijd zorgen dat niemand iets te kort komt.

image

Mandy

Mandy is erg zorgzaam en haalt graag gekkigheid uit. Ze is klein maar fijn en ze heeft energie voor tien. Ze is  moeder van 2 kids. Mandy is erg zorgzaam.

image

Nancy

Nancy is een liefdevolle meid. Iedere dag zorgt ze er weer voor dat onze baby’s niets te kort komen en dat alles volgens schema verloopt. Ze zorgt voor de nodige knuffels en geeft graag advies. In het Engels? Ook dit is voor Nancy geen probleem. Een onmisbare factor binnen ons babyteam.

image

Lindsay

Deze moeder van 2 zoons, is een onmisbare, liefdevolle en zorgzame leidster. Ze waakt over de schema’s van onze kinderen en zorgt iedere dag er weer voor dat ze niets te kort komen.

image

Houda

Onderschat deze jongedame niet. Deze moeder van een zoon is klein maar fijn en zit vol talent. Oog voor alle kinderen, straalt rust uit en is tóch energiek. Houda haalt altijd het beste uit de dag. Voor de kinderen, haar collega’s én zichzelf.

image

Saskia

Deze duizendpoot is van alle markten thuis. Is moeder van 2 dochters en waakt over onze baby’s. Geen kind blijft ongezien en ze zijn in goede handen.  Wist je dat Saskia naast het verzorgen van onze kinderen ook professionele taarten verzorgd voor jong en oud in haar vrije tijd?

image

Nicky

Nicky is moeder van één zoon. Elke dag met een lach zorgt ze voor onze baby’s. Deze bruisende, creatieve en zorgzame dame heeft een hart van goud.

 

image

Noortje

Noortje is ‘terug van weggeweest’. Ze was weekendkracht in de begintijd van Klokje Rond en fijn weer terug “op het nest”. Ze houdt van een praatje en zal altijd zorgen dat jij je thuis voelt. Deze moeder van 2 zonen is liefdevol en zorgt voor de nodige knuffels.

image

Karin

Deze liefdevolle moeder van 2 dochters is op de babygroepen en bso terug te vinden. Deze energieke leidster is erg zorgzaam, heeft een groot hart en oog voor detail. In het weekend vindt je Karin terug in de bossen met haar gezin en hond te genietend van de natuur.

image

Dayenna

Deze mama van een zoon is een collega vol enthousiasme binnen ons team. Ze zit vol energie en staat iedere dag weer klaar voor onze kinderen. Het kan zijn dat je haar ook tegenkomt op de dagopvang en bso, want ook Dayenna is van alle markten thuis.

image

Shirley

Shirley was een stagiaire in 2006 en teruggekeerd als collega. Deze moeder van 2 kids is enthousiaste, liefdevol, zorgzaam, en een absolute aanwinst voor ons team.

image

Elfi

Deze bruisende, gekke, lieftallige en energieke leidster draagt zorg voor een positieve vibe in de groep en is ook een absolute aanwinst binnen ons team.

image

Kim

Deze energieke moeder van twee zonen is een onmisbare spil op onze babygroepen. Zij is de leidster die voorop staat als het gaat om geintjes uithalen. Waarom ze zelf het hardste kan lachen én knorren.  Kim zit vol talenten. Wist je dat ze fantastische kan zingen? (Al denkt de rest van ons team daar anders over.)

image

Stacey

Stacey is een echte aanwinst die zich onze visie direct eigen heeft gemaakt. Ze is zorgzaam en houdt zicht over de grote maar ook de allerkleinste kinderen. Deze duizendpoot is van alle markten thuis. Wist je dat haar moeder bij het Witte Wiel werkt?

image

Evy

Deze stralende moeder heeft energie voor tien. Evy haalt het beste uit de dag. Ze straalt rust en heel veel vertrouwen uit. Ze draagt zorg voor de allerkleinsten. Altijd met een lach!

image

Lian

Is nieuw binnen het team van de Tiktakjes. We zijn erg blij dat zij ons komt versterken. Deze gezellige spontane meid zorgt er iedere dag voor dat onze kinderen niets te kort komt.

image

Inge

Haar frisse blik, enthousiasme en vriendelijkheid werkt aanstekelijk op onze kinderen. Precies de reden waarom we zo gek op haar zijn en haar met open armen verwelkomd hebben.

image

Nimfke

Deze lieve, zorgzame leidster heeft een zoontje. Ze kan zichtbaar genieten van de baby’s op haar groep en vind het contact met de ouders erg belangrijk.

image

Carola

Deze leidster heeft een carrière switch gemaakt naar de kinderopvang. Na haar stage hebben we haar meteen in dienst genomen want zo’n topper willen we zeker niet kwijt. Ze geniet volop van haar werk. Carola is een gezellige creatieve leidster die echt bijdraagt aan een rustige sfeer. Ieder kind wordt gezien! Een welkome toevoeging aan de Kleine Wijzers.

image

Charlotte

Is een bruisende en energieke leidster die absoluut van een geintje houdt. Je kunt haar ook tegenkomen op de dagopvang, want deze dame is van alle markten thuis.

image

Jennemieke

Jennemieke is onze pedagogische coach. Met haar ontzettend grote rugzak aan ervaring is zij een onmisbare factor op onze groepen. Deze ondernemende stralende en vooral energieke leidster is in voor een grap en staat vooraan voor gekkigheid.

image

Lenne

Lenne is een energieke, spontane moeder van 3 kinderen. Ze plukt de dag, is in voor een geintje en heeft altijd oog voor iedereen!

Wellicht ook interessant om te bekijken

image

Meer over onze peutergroepen

Bekijk pagina
image

Wat kost de dagopvang ?

Bekijk pagina