Wij stellen graag aan je voor
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Vanaf 6.30 uur open
  • Een goed gevoel
  • Gericht op ontwikkeling
  • Je kind kan altijd mee-eten

Visie babygroepen

Ieder kind is uniek. Onze leidsters bouwen een vertrouwensband op met je kind, zodat het genoeg zelfvertrouwen krijgt om in de groep op ontdekkingsreis te gaan. Zo kan jouw baby in alle rust en in eigen tempo zijn of haar vaardigheden oefenen.

Om dit te kunnen bereiken, heb je ervaren en liefdevolle leidsters nodig die samen hetzelfde doel en focus hebben – jouw kind en zijn of haar ontwikkeling.

Ons babyteam

image

Brendy

Deze lieve, fijne zorgzame meid is gek met onze baby’s en heeft oog voor iedere ouder individueel.

image

Anita

Deze kanjer heeft een berg aan kennis, heerst over rust en overzicht op de groep. Samen met de grote dosis geduld, zijn wij absoluut blij dat zij een leidster is van onze babygroepen, waar ze vol passie werkt.

image

Christel

Houdt van een dolletje, is erg creatief, is liefdevol voor onze baby’s en houdt alle kids in de gaten. Wist je dat Christel op professionele wijzen in haar vrije tijd een boek aan het schrijven is?

image

Diane

Deze vrolijke, sportieve meid maakt van iedere dag een leuke dag! Ze is het creatieve brein van de Secondewijzers en zorgt ervoor dat de groep er altijd gezellig uitziet! Naast haar werk bij ons, geeft ze ook nog les in een sportschool en sport ze zelf iedere dag om fit te blijven.

image

Inge

Deze zorgzame moeder van 2 jongens, is de energieke enthousiaste en creatieve collega die  onmisbaar is binnen de babygroepen. Ze heeft oog voor ieder detail en zal altijd zorgen dat niemand iets te kort komt.

image

Mandy

Mandy is klein maar fijn en ze heeft energie voor tien. Ze is  moeder van 2 kids. Mandy is erg zorgzaam en er van om gekkigheid uit te halen, alleen haar collega’s niet altijd.

image

Nancy

Nancy is een liefdevolle meid. Iedere dag zorgt ze er weer voor dat onze baby’s niets te kort komen en dat alles volgens schema verloopt. Ze zorgt voor de nodige knuffels en geeft graag advies. In het Engels? Ook dit is voor Nancy geen probleem. een onmisbare factor binnen ons baby team.

image

Lindsay

Deze moeder van 2 zoons, is een onmisbare, liefdevolle en zorgzame leidster. Ze waakt over de schema’s van onze kinderen en zorgt iedere dag er weer voor dat ze niets te kort komen.

image

Houda

Onderschat deze jongedame niet. Deze moeder van een zoon is klein maar fijn en zit vol talent. Ze heeft oog voor alle kinderen, is energiek, haalt het beste uit de dag en er straalt rust uit naar alle kinderen. Niet alleen voor haarzelf maar vooral voor alle baby’s.

image

Saskia

Deze duizendpoot is van alle markten thuis. Is moeder van 2 dochters en waakt over onze baby’s. Geen kind blijft ongezien en ze zijn in goede handen.  Wist je dat Saskia naast het verzorgen van onze kinderen ook totale verjaardagstaarten verzorgd voor jong en oud in haar vrije tijd?

image

Nicky

Nicky is moeder van een zoon en zorgt voor onze baby’s iedere dag met een lach! Deze bruisende en creatieve meid is zorgzaam en heeft een groot hart.

image

Noortje

Noortje is een collega die “terug is van weg geweest’. Toen Klokje Rond net opgestart was, werkte ze hier en is na enkele jaren terug gekomen. Ze houdt van een praatje en zal altijd zorgen dat jij je thuis voelt. Deze moeder van 2 zonen is liefdevol en zorgt voor de nodige knuffels.

image

Karin

Deze liefdevolle moeder van 2 dochters is op de babygroepen en bso terug te vinden. Deze energieke meid is erg zorgzaam heeft een groot hart en oog voor detail. In het weekend vindt je Karin terug in de bossen met haar gezin en hond te genieten van de natuur.

image

Dayenna

Deze mama van een zoon is een collega vol enthousiasme binnen ons team. Ze zit vol energie en staat iedere dag weer klaar voor onze kinderen. Het kan zijn dat je haar ook tegenkomt op de dagopvang en bso, want ook Dayenna is “van alle markten thuis”.

image

Shirley

Shirley is “terug van weg geweest” na haar stage periode in 2006, mogen wij haar onze collega noemen. Deze Moeder van 2 kids is enthousiaste, liefdevol, zorgzaam en een absolute aanwinst voor ons team.

image

Elfi

Deze bruisende, gekke, lieftallige en energieke meid is moeder van een té schattige hond. Ze draagt zorg voor een positieve drive in de groep en is ook een absolute aanwinst binnen ons team.

image

Maartje

Ook Maartje is bij ons komen werken met een grote rugzak vol theoretische kennis en een dozijn aan perfectionisme. Daarnaast houdt zij ontzettend van de natuur en zet ze haar groene vingers aan het werk in haar eigen moestuin.

image

kim

Deze energieke moeder van één zoon is een onmisbare spil op onze babygroepen. Zij is de leidster die voorop staat om een geintje uit te halen, waarna ze het hardst lacht en dan begint te knorren. Kim zit vol talenten, wist je dat ze fantastische kan zingen (al denkt de rest van ons team daar anders over)

image

Stacey

Stacey is ons aanwinst die onze visie direct eigen heeft gemaakt. Ze is zorgzaam en houdt zicht over de grote maar ook de allerkleinste kinderen. Deze duizendpoot is van alle markten thuis en wist je dat haar moeder bij het Witte Wiel werkt?

image

Evy

Deze stralende moeder heeft energie voor 10, haalt het beste uit iedere dag, straalt rust en zo ontzettend veel vertrouwen uit en zorgt voor de kleinste kinderen iedere dag met een grote lach.

image

Inge

Haar frisse blik enthousiasme en vriendelijkheid werkt aanstekelijk op onze kinderen en daarom zijn wij zo gek op haar en verwelkomen we haar met open armen binnen ons team

image

Corry

Deze energieke liefdevolle vrouw vol kennis is ook één van onze collega’s die je terug vindt op alle groepen. Ze heeft een groot hart voor alle leeftijden.

image

Kim

Kim is één van onze duizendpoten. Ze is terug te vinden op alle groepen en alle locaties. Haar enthousiasme en lieve en geduldige uitstraling geeft rust op de groepen en hoort daarom thuis bij alle groepen.

Wellicht ook interessant om te bekijken

image

Meer over onze peutergroepen

Bekijk pagina
image

Wat kost de dagopvang ?

Bekijk pagina