• Regio Veldhoven e.o.
  • Vanaf 7.00 uur open
  • Een goed gevoel
  • Gericht op ontwikkeling
  • Je kind kan altijd mee-eten
image
Hier zijn we trots op

Dit is Klokje Rond

Klokje Rond is een opvang met een visie. Wij bieden jou als ouder de kans om met een gerust hart aan het werk te gaan. Kinderen voelen zich veilig bij Klokje Rond, werken aan hun sociale ontwikkeling, talenten én genieten.

Omdat de omgeving een belangrijke rol speelt in de ontwikkeling van een kind, zorgen wij voor uitdagende materialen en de ruimte om te groeien in het eigen tempo van een kind. Onze medewerkers doen dat met plezier en hebben hart voor hun werk. Al onze mensen zijn pedagogisch geschoold en hebben respect voor elk kind.

image

Kinderen krijgen de vrijheid om zich te ontwikkelen op hun eigen manier en tempo.
Actief, betrokken, aansprekende activiteiten, kinderen mogen zichzelf zijn, enthousiasme.

- Anne
image
Dit heeft meerwaarde

Onze missie en visie

Onze missie: het helpen van ouders bij het vinden van hun balans tussen werk en privé. Zowel ouders als kinderen krijgen hierdoor meer rust, ruimte en tijd voor elkaar. Klokje Rond draagt hieraan bij door kinderen van nul tot en met twaalf jaar een veilige omgeving te bieden om ze op een positieve manier te stimuleren en de wereld te ontdekken.

Door de kinderen een huiselijke gezellige omgeving te bieden, motiveren we ze om mee te doen aan activiteiten en hun vaardigheden te oefenen zodat ze zich breed ontwikkelen.

Flexibel

Je kunt je kind brengen en halen op het tijdstip dat jou uitkomt. Daarnaast is er de mogelijkheid een pakket voor bso of kinderopvang te kiezen dat zo flexibel is als jij wilt. Je kunt er voor kiezen om alleen voor de uren te betalen waar je daadwerkelijk opvang voor hebt aangevraagd.

Via onderstaande link kun je laten berekenen welke manier van opvang voor jou en je kind het beste is.

image
image

” Wanneer we de mogelijkheden van het kind en zijn zelfstandige activiteit vertrouwen en hem voor zijn eigen leerontwikkeling een ondersteunende omgeving bieden, is het tot veel meer in staat dan over het algemeen aangenomen wordt.”

- Emmi Pikler

We hebben nog enkele plekken beschikbaar

image

Rondleiding aanvragen

Bekijk pagina
image

Gratis
inschrijven

Bekijk pagina
image
Elk kind zijn eigen tempo.

Ontwikkeling

Bij Kinderopvang Klokje Rond vinden we het belangrijk dat kinderen zich in hun eigen tempo ontwikkelen. Met de inrichting van de ruimte, de materialen, de activiteiten en de thema’s waarmee we werken stimuleren wij de kinderen om zelf te kiezen. Dit sluit aan bij de visie van Emmi Pikler. Elk kind heeft zijn eigen talenten en zorgt voor zijn eigen ontwikkeling. Iedere maand is er een nieuw thema waar activiteiten aan worden gekoppeld zoals liedjes, boeken of beeldende activiteiten. Dit zorgt voor uitdaging voor de kinderen.

We horen vaak terug van ouders én van onderwijzers van de basisschool dat kinderen die bij Klokje Rond hebben gespeeld ver voorlopen in hun ontwikkeling op hun leeftijdsgenoten. Dus wil je een een opvang die ervoor zorgt dat je kind zelfstandig, leergierig en evenwichtig wordt, dan is Klokje Rond iets voor jouw kind.

Als een pedagogisch medewerker zich zorgen maakt over de ontwikkeling van een kind dan praat ze hierover binnen het team en bespreekt het met jullie als ouders. Waar nodig maken we samen met jullie een plan van aanpak. Als jullie daar toestemming voor geven,  zoeken we soms ook contact met school. Zodat de aanpak thuis, op school en op de bso op elkaar wordt afgestemd. En je kind alle kansen krijgt om zich te ontwikkelen.

Een uitgebreid team

Om dit alles mogelijk te maken voor jouw kind, hebben een een enorm gedreven en gepassioneerd team van professionals nodig die met maar een doel naar hun werk komen – jouw kind een leuke dag bezorgen.

Onze toppers: