Voel je welkom bij Kinderopvang Klokje Rond
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Vanaf 6.30 uur open
  • Een goed gevoel
  • Gericht op ontwikkeling
  • Altijd scherp geprijsd

Kinderopvang Klokje Rond

Klokje Rond is het meest flexibele en betaalbare kinderopvang van Veldhoven. De visie van Kinderopvang Klokje Rond is dat we het kind centraal stellen en er alles aan doen om de kinderen te stimuleren en helpen te leren, ontwikkelen en groeien.

Tevens zijn wij de meest flexibele Kinderopvang van Veldhoven. Zo zijn we standaard open van 6.30 uur tot 19.00 uur en bij ons kun je zelfs per kwartier opvang afnemen. Uiteraard is het ook mogelijk om vaste dagen af te nemen. Jij geeft aan wat je nodig hebt en wij verzinnen er iets op.

Over de babygroepen

Alle aandacht voor je kind.
De leidsters op onze babygroepen werken volgens de visie van Emmi Pikler. Uit haar onderzoek blijkt dat er twee voorwaarden zijn voor een goede ontwikkeling van een kind. Deze voorwaarden zijn een vrije bewegingsontwikkeling en een betrouwbare band met een volwassene.

Dialoog
Onze leidsters noemen kinderen bij hun naam en vertellen ze wat ze gaan doen. Zo kan er op jonge leeftijd een dialoog ontstaan met een kind. We benaderen de kinderen positief waardoor ze zich veilig voelen. Er is aandacht voor elk kind en zijn autonomie.  De ruimtes van de babygroepen zijn afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Er is ook nog een extra speelruimte waar gebruik van gemaakt kan worden. De groepsruimte in de babygroep heeft een grondbox waarin de kinderen zich vrij en ongestoord kunnen bewegen en ontwikkelen.

Meer over de babygroepen

Over de peutergroepen

Een veilige plek om te ontdekken
Onze groepsruimtes zijn afgestemd op de leeftijd van de kinderen zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. De leidsters op onze peutergroepen werken volgens de visie van Emmi Pikler. Uit haar onderzoek blijkt dat er twee voorwaarden zijn voor een goede ontwikkeling van een kind. Deze voorwaarden zijn een vrije bewegingsontwikkeling en een betrouwbare band met een volwassene.

Positieve benadering
Onze leidsters noemen kinderen bij hun naam en vertellen ze wat ze gaan doen. Zo kan er op jonge leeftijd een dialoog ontstaan met een kind. We benaderen de kinderen positief, waardoor ze zich veilig voelen. Er is aandacht voor elk kind en zijn autonomie. Onze medewerkers voeren regelmatig kleine gesprekjes met de kinderen over onderwerpen die aansluiten bij hun beleving.

Meer over de peutergroepen
image

Mentor

Elk kind in de dagopvang en buitenschoolse opvang krijgt een mentor. De mentor is een pedagogisch medewerker die werkt op de groep van het kind. Wij hebben alle kinderen al ingedeeld bij een mentor bij hun kun je terecht voor al je vragen over je kind. De mentoren geven aan de ouder aan door middel van een brief of mondeling dat zij de mentor zijn van je kind zo ben je op de hoogte.

image

Meer over de dagopvang

Wij bieden meer dan enkel een visie, een doel of opvang. Wij vinden het belangrijk dat jouw gevoel goed is bij onze opvang. Zodat jij kunt werken zonder zorgen en dat je kind een dag heeft vol plezier, vriendjes en vriendinnetjes de ruimte krijgt om te ontwikkelen op eigen tempo.  Krijg jij een goed gevoel bij ons, schrijf je dan hier beneden gratis in. Wil je ons graag beter leren kennen ? vraag dan nu een rondleiding aan.

 

image

Avond eten aanleveren

  • Als je vers eten voor je kind meeneemt moet dit diepgevroren zijn in een koeltas en met de datum van consumptie erop.
  • Wanneer je een potje of kant en klaar maaltijden aanlevert is de datum van consumptie alleen genoeg.

Als dit niet zo word aangeleverd zijn wij genoodzaakt het niet aan te nemen, dus we hopen dat iedereen hier op kan letten.

image

Vakantie opvang op de BSO

Klokje Rond is meer dan enkel opvang voor je kind. Onze BSO heeft een super gaaf programma samen gesteld voor de vakantie periode en dit programma wisselt ook iedere vakantie van aanbod en activiteiten. Ga jij mee naar de speeltuin, dierentuin, excursie of ga je mee een High tea maken en opeten ? schrijf je dan nu in ! Bij ons hebben de kinderen ook echt vakantie Voor meer info, check dan nu de BSO pagina.

Wellicht interessant voor jou?

image

Rondleiding aanvragen

Bekijk pagina
image

Gratis inschrijving

Bekijk pagina