Onze kwaliteit staat voorop
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Vanaf 6.30 uur open
  • Een goed gevoel
  • Gericht op ontwikkeling
  • Je kind kan altijd mee-eten
Zeker weten dat het goed geregeld is

Wat doen we om de kwaliteit te waarborgen

Wat doen we om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van Kinderopvang Klokje Rond het beste is voor jouw kind?

We willen allemaal dat onze kinderen veilig zijn, zowel fysiek als emotioneel. Kinderopvang Klokje Rond staat garant voor de veiligheid van jouw kostbaarste bezit. Hieronder lees je meer over hoe we bij Kinderopvang Klokje Rond omgaan met veiligheid en gezondheid…

image
image
Smakelijk eten

Voeding

Wij vinden het erg belangrijk dat kinderen voldoende en verantwoord eten en drinken. Om dit te waarborgen hebben we een uitgebreid voedingsbeleid opgesteld. Dit voedingsbeleid sluit aan bij de actuele onderzoeken en voedingsadviezen. We zorgen voor veel fruit en groenten op de groepen, zodat de kinderen hun vitamientjes krijgen. We gebruiken zo min mogelijk zuivel en drinken lauwe thee, water of sap.

Lees hier meer over ons voedingbeleid.

We hebben nog enkele plekken beschikbaar

image

Rondleiding aanvragen

Bekijk pagina
image

Gratis inschrijven

Bekijk pagina
Samen weten we meer

De oudercommissie van Klokje Rond

Iedere kinderopvang heeft betrokken en enthousiaste ouders nodig om de oudercommissie te vormen. Deze oudercommissie is een vertegenwoordiging van alle ouders van de kinderen die bij Klokje Rond komen spelen. De oudercommissie controleert het beleid van onze kinderopvang en denkt mee hoe we alles nog leuker en nog beter kunnen maken.

image