Blog
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Vanaf 6.30 uur open
  • Een goed gevoel
  • Gericht op ontwikkeling
  • Altijd scherp geprijsd

Blog

En de naam wordt ……

18 februari 2019

Je bent in verwachting van jullie kleine wonder, maar jullie komen dé naam maar nergens tegen. Moeten we een jongens naam zoeken of toch een meisjes. Wachten we op de 20 weken echo of zoeken we gewoon 1 jongens en 1 meisjes naam en laten we ons verassen. Deze tijd is een korte naam ontzettend in! Een korte, hippe, stoere naam die toch apart is van de andere maar wel klinkt als een liefdevolle, elegante en zelfverzekerd klinkt. Er zijn steeds meer ouders die kiezen voor een korte naam, omdat dit “ gewoon lekker bekt”.

Lees bericht

Klik Klik Klik

11 februari 2019

Wat een uitvinding die telefoons met die scherpe camera. Het geeft de absolute kans om meer foto’s dan ooit te maken van je kinderen en alles wat zij doen vast te leggen. Lees de volgende 4 tips die je helpen bij het maken van dé foto’s.

Lees bericht

Hoe werkt de belastingaangifte nu precies?

4 februari 2019

De belastingdienst is al een uitdaging op zich. Bij de komst van een baby, wordt deze uitdaging nét even wat moeilijker. Waar heb je precies recht op en waar moet je rekening mee houden? Wij helpen je op weg.

Lees bericht

Zelfvertrouwen

2 juli 2018 Baby, BSO, Ouders, Peuter

Zelfvertrouwen

Met nog maar één handje houdt ze zich vast aan de tafel en kijkt vastberaden voor zich uit. Ze wil verder….de wereld in…maar de stoel is de eerst volgende halte vooralsnog. Voorzichtig laat ze los en neemt haar eerste stapjes. Boink. Plat op haar billen.

Lees bericht

Schermpjestijd

23 juni 2018 BSO, Peuter

Schermpjestijd

Lees bericht

Pijn krijgt een naam

5 juni 2018 Baby, BSO, Ouders, Peuter

Pijn krijgt een naam

Lees bericht
Loading blogs...