Blog
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Vanaf 6.30 uur open
  • Een goed gevoel
  • Gericht op ontwikkeling
  • Altijd scherp geprijsd

Blog

Kies de opvang die bij je past

22 april 2019

Je bent zwanger en moet opvang vinden voor jullie kindje. Zoveel verschillende kinderdagverblijven in de omgeving, maar waar let je nu eigenlijk op? Wij geven jou enkele tips om deze keuze makkelijker te maken en je goed voor te bereiden om deze beslissing zonder aarzeling te kunnen maken.

Lees bericht

Geluk lijst

15 april 2019

Je bent klaar met werken en je wil lekker genieten van je gezin. Maar hoe hard je het ook probeert het lukt niet. Je moet alsmaar denken aan het werk wat je niet op tijd ingeleverd hebt. Hoogste tijd om eens kritische naar jezelf te kijken. Pak pen en papier of zet dit in je telefoon, zodat je het sneller bij de hand hebt en laten we starten met schrijven. We gaan voor onszelf een ‘geluk lijstje’ maken.

Lees bericht

Heeft voorlezen meerwaarde voor een baby?

8 april 2019

Het voelt misschien een beetje raar of nutteloos om een boek voor te lezen aan een baby. Je krijgt toch nog géén reactie van haar en je gedachten dwalen af naar alles wat je nog moet doen.

Het is letterlijk bewezen dat baby’s die voorgelezen worden vanaf enkele maanden een voorsprong hebben op hun taalontwikkeling bij de leeftijd van 22 maanden. Je baby hoeft niet te kunnen praten om voorgelezen te worden, want je baby hoort jou praten en kan de plaatjes in het boek zien.

Lees bericht

Kleding maatjes

1 april 2019

Kleding voor je baby shoppen als (aanstaande) moeder is één van de favoriete hobby’s van een moeder. Maar dan zie je de kleertjes en denk je “zal zij daar in passen?” Daarom zetten we even alle babymaten op een rijtje.

Lees bericht

Waarom doe je dat?

25 maart 2019

Waarom doe je dat, hoe kom je er op? Het brein van onze kinderen is onvoorspelbaar, zonder grenzen en vol nieuwsgierigheid. Maar daardoor ook het probleem, dat het soms lijkt of zij van een totaal andere planeet komen.

Lees bericht

Wil jij mijn vriend zijn?

18 maart 2019

Op jonge leeftijden komen de eerste vriendschappen van je kind tot stand. Vriendschappen zijn belangrijk voor je kind, omdat dit haar helpt bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden.
De kinderopvang de ultieme sociale omgeving om jou kind te laten ontdekken, oefenen en experimenteren met haar vrienden, om deze vaardigheden eigen te maken.

Lees bericht
Loading blogs...