Blog
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Vanaf 6.30 uur open
  • Een goed gevoel
  • Gericht op ontwikkeling
  • Je kind kan altijd mee-eten

Blog

De fopspeen deel 2

14 september 2020

In deel 1 kort uiteengezet de herkomst, reden van gebruik alsook de voor- en nadelen van de fopspeen. Dit blogje heeft als inhoud hoe de fopspeen ‘juist’ te gebruiken en het afleren.

Lees bericht

De fopspeen deel 1

31 augustus 2020

Sommige ouders kiezen bewust wel of juist niet voor een speen. In de meeste gevallen lijkt de behoefte van de baby te bepalen of het speentje gebruikt gaat worden. Zoals met alles heeft ook het gebruik van de speen voordelen én nadelen. Ik ben op zoek gegaan naar informatie om de balans eens op te maken.

Lees bericht

Verslikken – EHBO

24 augustus 2020

Je kind zit te spelen met zijn vriendje en samen zijn zij knakworstjes aan het eten. Schaterlachende geluiden komen uit de keuken, maar dan is het ineens stil. Je kijkt om het hoekje en het vriendje van je kind kijkt geschrokken naar jou en je begrijpt waarom. Er is een stukje knakworst in jou kind zijn keel geschoten, Wat nu!?

Lees bericht

Optimaal stimuleren op de kinderopvang

17 augustus 2020

Wist je dat je de ontwikkeling van je kind stimuleert door haar naar een goede kinderopvang te brengen. Sociale vaardigheden, creatieve maar ook emotionele vaardigheden ontwikkelen zich sneller en het zelfvertrouwen groeit met de dag.

Lees bericht

Zomaar een dag van een leidster

3 augustus 2020

Het licht van de wekker wordt feller en feller… de nieuwslezer op de radio vertelt me dat het 06:00u. is.
Nog één keer omdraaien!

Lees bericht

Kleur in het interieur

20 juli 2020

Het is jullie vast niet ontgaan. Ons interieur is aan verfrissing en verandering onderhevig. We willen zowel een eigen sfeer per groep creëren alsook eenheid binnen geheel Klokje Rond.

Lees bericht
Loading blogs...