Blog
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Vanaf 7.00 uur open
  • Een goed gevoel
  • Gericht op ontwikkeling
  • Je kind kan altijd mee-eten

Blog

De zomer bucketlist

1 juli 2024

Voor alle thuisblijvers deze zomer een gave bucketlist om ook deze zomer onvergetelijk te maken. Want plezier maken we samen…

Lees bericht

Baby op komst!

10 juni 2024

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom deze ontzettend gemakkelijke Baby uitzet lijst, zodat jij zeker weet dat je goed voorbereid bent voor de komst van jullie ‘wonder’.

Lees bericht

Krentenbaard en roodvonk

27 mei 2024
We bespreken de volgende ‘kinderziektes’. Krentenbaard en roodvonk. Een echte kinderziekte kun je het niet noemen, omdat deze ziektes ..
Lees bericht

Kinderziektes – Hand-voet-mondziekte en vijfde ziekte

25 maart 2024

Wat te doen bij Hand-voet-mondziekte en vijfde ziekte en mag je hier mee naar het kinderdagverblijf komen?

Lees meer

Lees bericht

Spelen en leren in de kinderopvang

10 januari 2024

Voor kinderen is het spelen & leren in de kinderopvang te vergelijken met een werkdag. Binnen de veilige muren van de kinderopvang zijn de PM-ers het verlengde van thuis. Met de zorg & warmte zoals eigenlijk opa’s en oma’s dat hebben/ervaren. Aangevuld met de pedagogische kennis en ervaring van een juf. De mama’s en papa’s zijn natuurlijk nooit te evenaren!

Lees bericht

Vegetarisch of Veganistisch eten

16 oktober 2023

We zien het steeds vaker: vlees, vis of zelfs alle dierlijke producten worden uit het menu geschrapt. De redenen lopen uiteen. De één heeft het dierenwelzijn voor ogen en een ander heeft de focus op het milieu. Van oudsher zijn we geneigd te denken dat het niet gezond zou zijn. Het tegendeel is bewezen. Heel wat artsen en diëtisten hebben een vegetarische of een veganistische voedingswijze al erkend als een gezond alternatief, óók voor baby’s.

Lees bericht
Loading blogs...