Blog
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Vanaf 6.30 uur open
  • Een goed gevoel
  • Gericht op ontwikkeling
  • Je kind kan altijd mee-eten

Blog

Kijkje in de keuken – Bereiden en bewaren voeding

15 mei 2023

Het aanleveren, bereiden en bewaren van voeding kent strenge voorwaarden. Dat maakt meteen duidelijk waarom er verzocht wordt alles ingevroren of vacuüm verpakt én afgepast mee te nemen. Om een compleet beeld te schetsen presenteren we het Protocol Voeding & Hygiëne.

Lees bericht

Kinderen neerleggen

8 mei 2023

Waarom moet je een baby altijd neerleggen wanneer hij of zij nog niet zelf kan zitten? Noortje legt het uit in haar nieuwste filmpje.

Lees bericht

Afscheid nemen bij het wegbrengen

17 april 2023

We zien vaak dat het moeilijk is om in het begin afscheid te nemen tijdens het wegbrengen van je kindje naar de opvang. We geven je enkele tips om dit afscheid makkelijker te maken. Voor jou en je baby.

Lees bericht

Kijkje in de keuken – Observatielijst

10 april 2023

Toen het Mentorschap werd aangestipt is het observeren en de observatielijst terloops genoemd. Dit is de moeite waard om nader uit te leggen en toe te lichten.

Lees bericht

Reanimeren – EHBO

13 maart 2023

We hopen dat letterlijk niemand in onze omgeving dit mee hoeft te maken. Maar hoe moet je reanimeren? We geven graag het woord aan onze professional

Lees bericht

Communicatie bij verzorging

13 maart 2023

Praten tegen je baby tijdens verzorging momenten, voelt voor veel ouders ongemakkelijk. Maar eigenlijk is dit zo belangrijk en heeft dit zoveel meer ontwikkelingsdoelen. Start lekker met kletsen en je baby geniet en ontwikkeld lekker verder.

Lees bericht
Loading blogs...