Wij stellen aan je voor
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Vanaf 6.30 uur open
  • Een goed gevoel
  • Gericht op ontwikkeling
  • Je kind kan altijd mee-eten

Peuters - echte kletskousjes

Als jouw kind de leeftijd van 2 jaar heeft bereikt, is het officieel een peuter. Dit betekent dat het zich op een aantal nieuwe gebieden verder zal ontwikkelen zoals zindelijkheid en zelfstandigheid. Ook de taalontwikkeling gaat met grote stappen vooruit. De kinderen worden kleine kletskousen. Op de peutergroep bieden de pedagogisch medewerkers de kinderen de ruimte om zich lichamelijk en cognitief te ontwikkelen.

Op onze peutergroepen kunnen in totaal zestien peuters spelen. Elke groep heeft twee vaste leidsters die zorgen voor stabiliteit en continuïteit. Een bekend gezicht geeft een vertrouwd gevoel voor ouder en kind. Beiden groepen kunnen rekenen op diverse collega’s voor ondersteuning.

We geloven in persoonlijke aandacht en een goede begeleiding van onze kinderen – dat maakt Klokje Rond bijzonder! Daarom hebben we een uitgebreid team van gedreven collega’s die de peuters helpen ontwikkelen. Maak kennis het team van de peutergroepen.

Onze peuterleidsters

image

Femke

Deze jonge, energieke, gekke meid staat iedere dag met goede zin en vol ideeën te wachten op onze kinderen. Ze is zorgzaam voor de kleinsten en kan lekker stoeien met de oudsten.

image

Sanne

Deze lieve meid heeft oog voor de kleintjes. Ze is energiek en is erg zorgzaam. Is energiek en absoluut een topper!

image

Janine

Deze moeder van één meid, is een energieke persoonlijkheid, heeft een ontzettend groot hart voor onze peuters en is ontzettend creatief!

image

Lenne

Lenne is een energieke, spontane moeder van 2 kinderen. Ze houdt  van gekkigheid maar is ook een leidster die oog houdt voor de allerkleinsten. Plukt de dag!

image

Sylvia

Sylvia is onze creatieve spil, is altijd tussen en met de kinderen bezig. Deze energieke meid staat er iedere dag weer met een lach.

image

Helma

Helma is oma voor al onze kinderen. Zij beschikt over zo veel kennis en creativiteit! Ze heeft een groot hart, een luisterend oor en liters geduld.

image

Natasja

Natasja is de knuffeljuf, wat vinden de kinderen het heerlijk om even op schoot te kruipen van deze moeder van 2 kinderen. Ze straalt rust uit en is ontzettend liefdevol voor onze kinderen.

image

Marjolein

Marjolein is de rust zelve. Deze lieve, zorgzame geduldige moeder van 2 kinderen staat voor iedereen klaar en is een absolute onmisbare leidster !

image

Danique

Deze stuiterende en gekke meid staat voorop met geintjes uithalen. Ze is liefdevol, behulpzaam en absoluut zorgzaam voor onze kinderen.  Je kunt haar ook tegenkomen op de dagopvang.

image

Carola

Carola is een onmisbare factor op de peutergroepen. Deze gezellige creatieve leidster zal zorgen dat ieder kind wordt gezien en draagt bij aan een sfeervolle groep. Buiten de peutergroep kun je deze duizendpoot ook op andere groepen tegen komen.

image

Veronique

Deze gezellige moeder is vooral liefdevol en zorgzaam voor al onze kinderen. Thuis zorgt zij voor vier kinderen. Ze zit vol energie en straalt iedere dag.

image

Joyce

Deze mama van een dochter is naast een moeder ook een lieve, energieke enthousiaste peuterleidster is een onmisbare leidster binnen ons peuterteam. Ze heeft oog voor ieder kind en ouder en zal altijd zorgen dat niemand iets te kort komt, er gezelligheid is op de groep en iedereen gezien wordt.

Ook interessant voor jou

image

Wat is onze visie ?

Bekijk pagina
image

Hoe zit dat dan bij de bso ?

Bekijk pagina
image

Amber

Deze bruisende energieke en altijd enthousiaste collega, is niet alleen een topper op de peutergroepen maar kun je ook tegen komen op onze BSO. Wat zijn wij blij met deze duizendpoot.