Wij stellen aan je voor
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Vanaf 6.30 uur open
  • Een goed gevoel
  • Gericht op ontwikkeling
  • Je kind kan altijd mee-eten

Peuters - echte kletskousjes

Als jouw kind de leeftijd van 2 jaar heeft bereikt, is het officieel een peuter. Dit betekent dat het zich op een aantal nieuwe gebieden verder zal ontwikkelen zoals zindelijkheid en zelfstandigheid. Ook de taalontwikkeling gaat met grote stappen vooruit. De kinderen worden kleine kletskousen. Op de peutergroep bieden de pedagogisch medewerkers de kinderen de ruimte om zich lichamelijk en cognitief te ontwikkelen.

Op onze peutergroepen kunnen in totaal zestien peuters spelen. Elke groep heeft twee vaste leidsters die zorgen voor stabiliteit en continuïteit. Een bekend gezicht geeft een vertrouwd gevoel voor ouder en kind. Ook kunnen onze groepen rekenen op diverse collega’s voor ondersteuning.

We geloven in persoonlijke aandacht en een goede begeleiding van onze kinderen – dat maakt Klokje Rond bijzonder! Daarom hebben we een uitgebreid team van gedreven collega’s die de peuters helpen ontwikkelen. Maak kennis het team van de peutergroepen.

Onze peuterleidsters

image

Femke

Deze jonge, energieke, gekke dame staat iedere dag met goede zin en vol ideeën te wachten op onze kinderen. Ze is zorgzaam voor de kleinsten en kan lekker stoeien met de oudsten.

image

Sanne

Sanne is energiek, zorgzaam en heeft echt oog voor de kleintjes. Ze heeft onder andere in het buitenland veel kennis opgedaan. Zodoende weet zij van elke dag een leerzaam feestje te maken. Kinderen vinden het heerlijk om bij haar te spelen en te knutselen.

image

Janine

Deze moeder van 2 meiden is een sprankelende persoonlijkheid. Janine heeft een groot hart en zit boordevol creativiteit. Ze is hongerig naar kennis en volgt de studie Ontwikkelingspsychologie.

image

Lenne

Lenne is een energieke, spontane moeder van 3 kinderen. Ze plukt de dag, is in voor een geintje en heeft altijd oog voor iedereen!

image

Sylvia

Met zorg, passie en creativiteit vind je haar terug te midden van de kinderen. Continu in de weer om iedereen te voorzien van zorg, aandacht en een knuffel. In haar vrije tijd zingt ze in een popkoor en is een ster in klussen.

image

Natasja

Natasja is de knuffel juf. Kinderen vinden het heerlijk om even op schoot te kruipen van deze moeder van 2 kinderen. Natasja is liefdevol en straalt rust uit. Ze is helemaal weg van de Efteling en Disney en weet de kinderen ook te enthousiasmeren.

image

Marjolein

Marjolein is de rust zelve en kan dit met haar aanwezigheid overbrengen op de kinderen. Echt een kunst om een club drukke peuters relaxt te krijgen. Deze moeder van 2 heeft een hart van goud en staat klaar voor alles en iedereen.

image

Danique

Deze stuiterende en gekke dame staat voorop met geintjes uithalen. Deze onmisbare, vindingrijke en muzikale leidster is verslaafd aan kaas.

image

Veronique

Een enthousiaste liefdevolle moeder die zorgt draagt voor vier kinderen. Ze draait haar handen er niet voor om een club peuters onder haar hoede te nemen. Het is supergezellig en fijn om bij een stralende en energieke Veronique in de groep te vertoeven!

image

Joyce

Naast mama van een dochter is Joyce een vrolijke enthousiaste peuterleidster. Aandacht voor groot en klein en altijd een stapje in het vore zodat alles op rolletjes loopt!

Ook interessant voor jou

image

Wat is onze visie ?

Bekijk pagina
image

Hoe zit dat dan bij de bso ?

Bekijk pagina
image

Amber

Ook Amber is terug van weggeweest! Zij startte als stagiaire en is nu een waardevolle collega. Een hardwerkende lieve leidster vol leuke ideeën om de kinderen een superdag te bezorgen. Wist je dat je Amber altijd wakker mag maken voor Sushi?

image

Christel

Christel kon Klokje Rond niet missen en is voor de 2de keer terug op het nest. Christel is moeder van 2 en zit boordevol kennis. Dit in combinatie met positieve energie maakt dat we haar nu écht niet meer laten gaan! In de Efteling kent ze de weg op haar duimpje.

image

Lonneke

Lief, enthousiast en warm. De kernwoorden die Lonneke beschrijven. Wat zijn wij blij met haar in ons midden!

image

Elfi

Elfi is altijd in voor een lolletje.