De Buitenschoolse Opvang
Meer dan opvang, echte meerwaarde!
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Vanaf 6.30 uur open
  • Een goed gevoel
  • Gericht op ontwikkeling
  • Je kind kan altijd mee-eten
image
Unieke Buitenschoolse Opvang

De gaafste BSO van Veldhoven

Klokje Rond levert unieke buitenschoolse opvang in Veldhoven. Onze bso biedt uitgebreide mogelijkheden dankzij diverse samenwerkingsverbanden.

Wij werken samen met:

  • Kinderopvang het Witte Wiel
  • Sportcentrum David Lloyd
  • Muziekschool Art4u

Daarnaast hebben we een gaaf bso-team dat dit alles mogelijk maakt.

 

Toffe activiteiten waar je van leert

Zwemles, tennis, muziek
of toch knutselen ?

Spelen kan perfect samengaan met leren. Op onze bso kiezen kinderen uit tal van leuke en leerzame activiteiten. We bieden zwemles, tennisles, judoles, muziekles, drama, fröbelen, kinderyoga en nog veel meer.

Na school hoeft niets meer, het mag. Kinderen kiezen zelf waar ze zin in hebben. Daar genieten ze enorm van. Eenmaal thuis geen verplichtingen meer. Als ouder hoef je geen taxichauffeur meer te spelen voor de kinderen, want sporten, zwemles, muziekles of theaterklas hebben de kinderen al gedaan bij Klokje Rond.

image

‘Al meer dan zes jaar klant met onze drie kinderen. Nu de jongste bijna naar school mag kijken we terug op een mooie tijd bij Klokje Rond.
Alle drie altijd met veel plezier gaan spelen bij de kindjes, iedere dag weer uitdaging, super veel geleerd, vriendjes gemaakt, lieve juffen, een mooie basis om naar school te gaan!

- Michelle Verrijt

Beelden zeggen meer dan 1.000 woorden...

Onze Visie

Onze unieke benadering van de BSO

Wij hebben er bewust voor gekozen om de buitenschoolse opvang niet op een school te organiseren. Na een drukke dag willen kinderen hun energie kwijt in een andere omgeving. Na geconcentreerd op een stoel zitten willen ze actief zijn, op onderzoek uitgaan, lekker sporten of juist even chillen.

Gun ze dat echte vrije gevoel

Uit onderzoeken blijkt dat een locatie bepalend is voor het gevoel dat een kind heeft. Bso op school, voelt als “school”. Gun jouw kinderen daarom het echte vrije gevoel op onze bso. Zeker in de vakanties is dat belangrijk.

image

Wij bieden kwaliteit voor ouder en kind

Kinderopvang en buitenschoolse opvang Klokje Rond werkt alleen met professionals die officieel gecertificeerd zijn om specifieke lessen te geven. Kiest je kind voor zwemles, dan kiezen jullie voor les van een erkende zwemschool waar jij de vorderingen van je kind kunt volgen tot het zwemdiploma. Kiest je kind voor dansen, dan leert een officiële danslerares je kind alle pasjes. Kiest je kind voor Relax4Kids, dan staat er een officiële yoga-instructrice voor de groep. Als we het doen, doen we het goed. Zodat jij weet dat je kind echt de beste les krijgt die er is.

image
image

Werkwijze

image

BSO tijdens de vakanties

image

Het BSO-Team

image

Tarieven