Ons kantoorteam
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Vanaf 6.30 uur open
  • Een goed gevoel
  • Gericht op ontwikkeling
  • Je kind kan altijd mee-eten

Wie heb ik aan de lijn ?

Dit zou zomaar één van onze collega’s kunnen zijn. We hebben een hecht en gezellig kantoor team waar we trots op zijn. Met ieder haar eigen kracht, ervaring en kennis.
Ons doel is om iedere dag weer alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en iedereen weer verder te helpen en zo goed mogelijk te ondersteunen. We staan altijd voor je klaar en dat maakt onze kinderopvang en ons team uniek!

Heb je een vraag ? Wacht dan niet maar bel ons, dan spreken we elkaar snel.

We stellen graag aan je voor !

image

Peter-Jan

Is de mede-eigenaar van Klokje Rond. Is vader van 2 en draagt zorg voor 4 kinderen. Hij zit vol energie en ideeën. Peter-Jan zorgt ervoor dat we altijd een stap voor liggen en ver vooruit kunnen kijken.

image

Ingrid

Deze bruisende persoonlijkheid is de leidinggevende van ons team. Deze moeder van 2 zonen is behulpzaam en houdt van gekkigheid. Geintjes uithalen en eten zijn haar grote liefden.

image

Jeroen

Deze snoepkont is een vader van 3 tieners. Hij zorgt ervoor dat wij deel mogen nemen aan de gaafste evenementen en zet het Witte Wiel op de kaart. Hij is ruimdenkend, heeft een luisterend oor. Hij is altijd in voor een geintje en knalt van de energie.

image

Michelle

Is de office manager van ons kantoorteam. Deze Energieke moeder van 3 geeft en houdt ontzettend van structuur, dit geeft haar een rustig gevoel en leert graag van anderen.

image

Peggy

Deze lieve, gezellige en altijd enthousiaste moeder van 2 dochters komt zelf van de BSO af en kan daarom met een rugzak aan ervaring al jullie vragen beantwoorden.Wist je dat Peggy iedere werkdag 1 zak snoep kan op eten?

image

Lenny

Deze moeder van een zoon bruist van de energie en komt zelf ook van de dagopvang groepen. Die rugzak met kennis en de liefde voor poetsen en graag alle touwtjes in handen hebben, maken haar onmisbaar binnen ons team.

image

Anne

Deze assistent leidinggevende zit vol met kennis en vaardigheden en is voornamelijk bezig met beleid en de planning. Ze is gek op sushi en slapen, sushi in bed is dan ook het beste wat er is! (althans dat vindt Anne)

image

Laura

Laura is een van de administratief medewerkers. Ze heeft een enthousiaste persoonlijkheid en ze geeft service met een lach. Deze moeder van een dochter is een echte teamplayer en is gek op Griekse yoghurt met hagelslag, eigenlijk op alle toetjes.

image

Kay

De energieke moeder van 2 kinderen, is een absoluut aanwinst van ons team. Ze zorgt voor de puntjes op de i en houdt van aanpakken. Meer dan welkom in ons team

image

Veronique

Veronique is onze cijferstopper en daarom een absolute toevoeging voor ons team. Deze moeder van een zoon is nieuw binnen ons team en wat zijn we blij om haar collega te kunnen noemen.

Facilitair Medewerkster

image

Irma

Irma is onze onmisbare kracht. Deze lieve zorgzame sprankelende vrouw ondersteunt de groepen met de extra taken en zorgt dat wij niets tekortkomen.

image

Karin

Wat zouden wij toch moeten zonder Karin. Onze kinderopvang is zo schoon de was wordt gedaan, aan alle details wordt gedacht dankzij haar. We zijn ontzettend blij dat zij al onze leidsters ondersteunt zodat de leidsters zich kunnen focussen op de kinderen. Wat ons betreft een belangrijk en onmisbare factor!

Ook interessant om te bekijken

Onze kinderopvang

Bekijk pagina
image

Onze buitenschoolse opvang

Bekijk pagina