Ons kantoorteam
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Vanaf 6.30 uur open
  • Een goed gevoel
  • Gericht op ontwikkeling
  • Je kind kan altijd mee-eten

Wie heb ik aan de lijn ?

Dit zou zomaar één van onze collega’s kunnen zijn. We hebben een hecht en gezellig kantoor team waar we trots op zijn. Met ieder haar eigen kracht, ervaring en kennis.
Ons doel is om iedere dag weer alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en iedereen weer verder te helpen en zo goed mogelijk te ondersteunen. We staan altijd voor je klaar en dat maakt onze kinderopvang en ons team uniek!

Heb je een vraag ? Wacht dan niet maar bel ons, dan spreken we elkaar snel.

We stellen graag aan je voor !

image

Peter-Jan

Is de mede-eigenaar van Klokje Rond. Is vader van 2 en draagt zorg voor 4 kinderen. Hij zit vol energie en ideeën. Peter-Jan zorgt ervoor dat we altijd een stap voor liggen en ver vooruit kunnen kijken.

image

Ingrid

Deze bruisende persoonlijkheid is de leidinggevende van ons team. Deze moeder van 2 zonen is behulpzaam en houdt van gekkigheid. Geintjes uithalen en eten zijn haar grote liefden.

image

Jeroen

Deze snoepkont is een vader van 3 tieners. Hij zorgt ervoor dat wij deel mogen nemen aan de gaafste evenementen en zet het Klokje Rond op de kaart. Hij is ruimdenkend, heeft een luisterend oor. Hij is altijd in voor een geintje en knalt van de energie.

image

Michelle

Is de officemanager van ons kantoorteam. Deze Energieke moeder van 3 geeft en houdt ontzettend van structuur, dit geeft haar een rustig gevoel en leert graag van anderen.

image

Linda

Linda is weer terug van weg geweest. Deze gezellige en vrolijke meid is een clown en altijd in voor een geintje.

image

Lenny

Deze moeder van een zoon bruist van de energie en komt zelf ook van de dagopvang groepen. Die rugzak met kennis en de liefde voor poetsen en graag alle touwtjes in handen hebben, maken haar onmisbaar binnen ons team.

image

Anne

Deze assistent leidinggevende zit vol met kennis en vaardigheden en is voornamelijk bezig met beleid en de planning. Ze is gek op, haar zoon, sushi en slapen, sushi in bed met de kleine is dan ook het beste wat er is! (althans dat vindt Anne)

image

Laura

Laura is een van de administratief medewerkers en beheert samen met Jeroen de Sales en Marketing. Ze heeft een enthousiaste persoonlijkheid en ze geeft service met een lach. Deze moeder van een dochter is een echte teamplayer en is gek op toetjes.

image

Kay

De energieke moeder van 2 kinderen, is een absoluut aanwinst van ons team. Ze zorgt voor de puntjes op de i en houdt van aanpakken. Meer dan welkom in ons team

image

Veronique

Veronique is een moeder van 2 zoons, en weet van aanpakken, ze is ontzettend goed met cijfers en onmisbaar binnen ons team.

image

Mariëlle

Zij is 1 van onze Administratieve medewerkers binnen het Kantoor team. Mariëlle werkt graag tussen de mensen en voor mensen. Als moeder van een dochter is ze 3 dagen per week bij ons aan het werk.

image

Jennemieke

Jennemieke houdt van gekkigheid en gezelligheid op de groepen! Ze is zorgzaam, heeft oog voor detail en geeft iedere ouder en collega een thuisgevoel. Ze heeft een ontzettend groot hart en staat voor iedereen klaar. Wist je dat Jennemieke het aanspreekpunt is voor het gehele team en dat zij werkzaam is op alle groepen om de berg aan kennis die zij bij zich draagt te delen met haar collega’s.

image

Saskia

Deze duizendpoot is zelf werkzaam op de babygroepen en ondersteund ons kantoor team door het grootste gedeelte van de kennismakingsgesprekken te verzorgen.

Facilitair Medewerkster

image

Irma

Irma is onze onmisbare kracht. Deze lieve zorgzame sprankelende vrouw ondersteunt de groepen met de extra taken en zorgt dat wij niets tekortkomen.

image

Karin

Wat zouden wij toch moeten zonder Karin. Onze kinderopvang is zo schoon de was wordt gedaan, aan alle details wordt gedacht dankzij haar. We zijn ontzettend blij dat zij al onze leidsters ondersteunt zodat de leidsters zich kunnen focussen op de kinderen. Wat ons betreft een belangrijk en onmisbare factor!

image

Else

Else is ondersteund onze groepen met het verzorgen van ons interieur. Onmisbaar binnen ons kinderdagverblijf. Zo kunnen onze collega’s zich focussen op de kinderen en hoeven ze zich geen zorgen te maken om hun omgeving.

Ook interessant om te bekijken

Onze kinderopvang

Bekijk pagina
image

Onze buitenschoolse opvang

Bekijk pagina