Ons kantoorteam
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Vanaf 6.30 uur open
  • Een goed gevoel
  • Gericht op ontwikkeling
  • Je kind kan altijd mee-eten

Wie heb ik aan de lijn ?

Dit zou zomaar één van onze collega’s kunnen zijn. We hebben een hecht en gezellig kantoor team waar we trots op zijn. Met ieder haar eigen kracht, ervaring en kennis.
Ons doel is om iedere dag weer alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en iedereen weer verder te helpen en zo goed mogelijk te ondersteunen. We staan altijd voor je klaar en dat maakt onze kinderopvang en ons team uniek!

Heb je een vraag ? Wacht dan niet maar bel ons, dan spreken we elkaar snel.

We stellen graag aan je voor !

image

Peter-Jan

Peter-Jan is de eigenaar van Klokje Rond. Vader van 2 maar zorgt voor 4. Peter-Jan heeft een brein vol ideeën en ziet altijd mogelijkheden. Vol energie streeft hij naar het beste en implementeert veel en graag verbeteringen. Met zijn blik ver vooruit zorgt hij ervoor dat we altijd een stapje voor zijn met alles.

image

Ingrid

Vol energie en met een lach geeft Ingrid leiding aan ons team. Zij is moeder van 2 tienerzoons. Ingrid houdt van een dolletje én lekker eten!

image

Jeroen

Jeroen is vader van 3 tieners en dol op snoepen. Ook Jeroen is altijd in voor een geintje. We kunnen zijn luisterend oor en ruimdenkendheid toevoegen aan zijn competenties. Voor het personeel organiseert hij de gaafste evenementen. Jeroen zet Klokje Rond echt op de kaart.

image

Michèlle

Michèlle is onze Office Manager. Gedreven en gestructureerd leidt zij het kantoor in de juiste banen. Dit geeft niet alleen rust aan haar maar aan iedereen. Deze leergierige baken van rust is moeder van 3.

image

Linda

Linda heeft haar vrolijkheid en gezelligheid van de groep mee naar het kantoor genomen! Drie dagen per week mogen we van haar diensten gebruik maken. Linda is mama van 2 dochters.

image

Lenny

Van alle markten thuis, onze Lenny. Heeft op de dagopvang gewerkt maar al een poos een onmisbare kantoorschakel. Ze is moeder van een zoon, houdt van poetsen en heeft graag alles onder controle.

image

Anne

Onze Assistent Leidinggevende is behept met veel vaardigheden en kennis. Zij focust zich voornamelijk op beleidszaken en de planning. Anne is moeder van haar zoontje.

image

Laura

Laura is een van onze administratief medewerkers. Enthousiast staat zij garant voor echte service met een lach. Deze team player is moeder van een dochter en een zoontje. Griekse yoghurt met hagelslag eet zij het allerliefste… Eigenlijk is ze gek op alle toetjes!

image

Kay

Kay zet graag de puntjes op de i. Ze weet van aanpakken en heeft haar welkome bijdrage al flink laten gelden. We zijn blij met deze vlijtige mama van 2 kinderen.

image

Veronique

Moeder van 2 en een kei in cijfers. Veronique gaat behoedzaam op haar doel af. Een waardevolle competentie.

image

Mariëlle

Mariëlle is moeder van een 3-jarige dochter. Ze werkt graag voor en tussen mensen. Dan zit ze bij ons goed op haar plaats!

image

Jennemieke

Jennemieke is onze pedagogische coach. Met haar enorme berg aan kennis & ervaring is zij een onmisbare factor binnen Klokje Rond. Deze ondernemende, stralende en vooral energieke leidster is altijd in voor een geintje. Dat houdt de ‘schwung’ erin!

image

Saskia

Deze duizendpoot is van alle markten thuis. Is moeder van 2 dochters en waakt over onze baby’s. Geen kind blijft ongezien en ze zijn in goede handen. Ook ondersteund ze ons kantoor team door het grootste gedeelte van de kennismakingsgesprekken te verzorgen.

Facilitair Medewerkster

image

Irma

Irma is al jarenlang een onmisbare kracht binnen onze organisatie. Ook zij is een waardevolle ondersteuning. Sprankelend en zeer zorgzaam. Draagt onder andere zorg voor alle bestellingen zodat het de kinderen (én leidsters) aan niets ontbreekt!

image

Karin

Wat moeten we toch onder Karin? Onze kinderopvang is lekker schoon, de was wordt gedaan en aan alles wordt gedacht. We zijn heel blij met Karin. Zij ondersteunt zo onze pedagogische medewerkers. Die kunnen zich dan volledig focussen op de kinderen. Top!

image

Else

Else gaat als een tornado door ons interieur. Zo fijn dat zij de puntjes op de i zet als het gaat over de slaapkamer en keukens. Zachtaardig, betrouwbaar en lief… dat is onze Else!

Ook interessant om te bekijken

Onze kinderopvang

Bekijk pagina
image

Onze buitenschoolse opvang

Bekijk pagina