Ons kantoorteam
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Vanaf 6.30 uur open
  • Een goed gevoel
  • Gericht op ontwikkeling
  • Altijd scherp geprijsd

Wie heb ik aan de lijn ?

Dit zou zomaar één van onze collega’s kunnen zijn. We hebben een hecht en gezellig kantoor team waar we trots op zijn. Met ieder haar eigen kracht, ervaring en kennis.
Ons doel is om iedere dag weer alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en iedereen weer verder te helpen en zo goed mogelijk te ondersteunen. We staan altijd voor je klaar en dat maakt onze kinderopvang en ons team uniek!

Heb je een vraag ? Wacht dan niet maar bel ons, dan spreken we elkaar snel.

We stellen graag aan je voor !

image

Peter-Jan

Is de mede-eigenaar van Klokje Rond. Is vader van 2 en draagt zorg voor 4 kinderen. Hij zit vol energie en ideeën. Peter-Jan zorgt ervoor dat we altijd een stap voor liggen en ver vooruit kunnen kijken.

image

Ingrid

Deze bruisende persoonlijkheid is de leidinggevende van ons team. Deze moeder van 2 zonen is behulpzaam, heeft een luisterend oor en staat voor iedereen klaar. Ze zoekt altijd naar oplossingen en mogelijkheden.

image

Jeroen

Jeroen is een vader van 3 tieners en regelt de marketing en de verkoop bij ons. Hij zorgt ervoor dat wij deel mogen nemen aan de gaafste evenementen en zet Klokje Rond op de kaart. Hij is ruimdenkend en heeft een luisterend oor. Hij is altijd in voor een geintje en knalt van de energie.

image

Michelle

Is de officemanager van ons kantoorteam. Deze energieke moeder van 3 geeft structuur en houdt de helikopterview over alles wat er speelt op kantoor.

image

Mariken

Mariken is onze administratieve kracht met een ton aan financiële ervaring. Ze is moeder van een dochter en  ze is onmisbaar  in ons kantoorteam. Ze werkt hard en wil het beste voor iedereen.

image

Lenny

Een bruisende administratief medewerkster met hart voor de zaak. Ze werkt 4 dagen in de week om, met veel enthousiasme, al jullie vragen te beantwoorden. Deze moeder van een zoon is energiek en gaat geen uitdaging uit de weg.

image

Anne

Deze administratief medewerkster bruist van de energie, heeft een luisterend oor en liters geduld. Deze teamplayer straalt en is altijd enthousiast.

image

Laura

Laura is een van de administratief medewerkers. Ze heeft een enthousiaste persoonlijkheid en ze geeft service met een lach. Deze moeder van een dochter is een echte teamplayer en haalt het uiterste uit iedere dag.

image

Kay

De energieke moeder van 2 kinderen, is een absoluut aanwinst van ons team. Ze zorgt voor de puntjes op de i en houdt van aanpakken. Meer dan welkom in ons team

Facilitair Medewerkster

image

Irma

Irma is onze onmisbare kracht. Deze lieve zorgzame sprankelende vrouw ondersteunt de groepen met de extra taken en zorgt dat wij niets tekortkomen.

image

Karin

Karin is nieuw in ons team, maar ook zonder haar kunnen we niet. Deze sterke zorgzame en lieve vrouw zorgt dat Klokje Rond iedere dag er weer fris uitziet.

Ook interessant om te bekijken

Onze kinderopvang

Bekijk pagina
image

Onze buitenschoolse opvang

Bekijk pagina