De Oudercommissie van Klokje Rond
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Vanaf 6.30 uur open
  • Een goed gevoel
  • Gericht op ontwikkeling
  • Je kind kan altijd mee-eten
image
De Oudercommissie van Kinderopvang het Klokje Rond

Samen werken aan een betere kinderopvang

Geen enkel kinderdagverblijf kan zonder enthousiaste ouders. Deze ouders zie je vaak terug in de oudercommissie, omdat ze zich graag in willen zetten voor een goede kinderopvang en mee willen denken over de opvang. We hebben een enthousiast team van ouders die ons kritisch klankbord zijn, ons feedback geven, die we om hun mening kunnen vragen en waar ouders terecht kunnen voor vragen of opmerkingen.

Hieronder stellen de leden van de oudercommissie van Kinderopvang Klokje Rond zich aan u voor

image

Mijn naam is Ginette Seelen. Sinds maart 2018 ben ik lid van de oudercommissie van Klokje Rond. Terwijl onze dochter Eva lekker speelt bij de Wekkers, ben ik auditor. Ik beoordeel en adviseer ik met name bouwbedrijven over hun kwaliteits-, veiligheids- en gezondheidsbeleid. Precies de onderwerpen waarover de oudercommissie advies mag geven aan de organisatie van Klokje Rond (alleen dan in een andere sector). Bij de eerste vergadering heb ik een hele hoop geleerd over waarom Klokje Rond bepaalde beleidsregels hanteert. Veel van deze regels komen namelijk voort uit wettelijke voorschriften. Als je meer wilt weten over de onderwerpen waar de oudercommissie met het bestuur van Klokje Rond over vergadert, dan kun je de notulen van onze vergaderingen vinden in het online reserveringssysteem.

- Ginette Seelen
image

In het dagelijks leven ben ik pedagogisch medewerkster op een behandelgroep voor pubers. Ik ben in de oudercommissie gegaan om te kijken hoe een andere tak van mijn werkveld zich bezighoudt met de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Daarnaast denk ik dat mijn pedagogische kennis goed van pas kan komen in de oudercommissie.

- Amy Berkers – van Laarhoven
Gezellig

Kom eens gezellig langs kom kennis te maken

We vinden het super leuk wanneer je langskomt om eens kennis te maken en om te kijken hoe we doen wat we doen.

Rondleiding aanvragen
image
image

Zelf ben ik werkzaam in het (Jenaplan) basisonderwijs. Vanuit deze hoek weet ik hoe belangrijk het is dat ouders met een organisatie meedenken. Ik ben gestart in de oudercommissie vanuit grote tevredenheid over Klokje Rond. Ik hoop op deze manier een extra steentje te kunnen bijdragen aan een organisatie waar ik mijn kind elke keer weer met een gerust gevoel achterlaat en waar oog is voor de ontwikkeling van mijn kind.

- Jolien Jongen
image

Als baby’s begonnen bij Klokje Rond en ondertussen zijn mijn meiden alle drie te vinden op de BSO. Ik vindt het erg leuk en zinvol om de oudercommissie van Klokje Rond te versterken.

- Tanja Gabriels – van den Belt
image

Ik ben een moeder van 3 mooie dames die met regelmaat te vinden zijn op Klokje Rond bij de dagopvang en BSO. Ik vindt het leuk om de oudercommissie te versterken.

- Marijke van der Aa

Ook interessant

image

Onze Kinderopvang

Bekijk pagina
image

Onze bso

Bekijk pagina