De Oudercommissie van Klokje Rond
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Vanaf 6.30 uur open
  • Een goed gevoel
  • Gericht op ontwikkeling
  • Altijd scherp geprijsd
image
De Oudercommissie van Kinderopvang het Klokje Rond

Samen werken aan een betere kinderopvang

Geen enkel kinderdagverblijf kan zonder enthousiaste ouders. Deze ouders zie je vaak terug in de oudercommissie, omdat ze zich graag in willen zetten voor een goede kinderopvang en mee willen denken over de opvang. We hebben een enthousiast team van ouders die ons kritisch klankbord zijn, ons feedback geven, die we om hun mening kunnen vragen en waar ouders terecht kunnen voor vragen of opmerkingen.

Hieronder stellen de leden van de oudercommissie van Kinderopvang Klokje Rond zich aan u voor

image

Hallo, ik ben Marianne van der Ven – van Alst en ben trotse mama van Rosa (5 jaar) BSO en Nina (3 jaar) Lozzies. Ik ben lid van de oudercommissie omdat ik graag betrokken ben bij het kinderdagverblijf van onze kinderen en om een positieve bijdrage te kunnen leveren aan Klokje Rond.

- Marianne van der Ven – van Alst
image

Voor mij is het belangrijk om mee te denken en mee te beslissen in de organisatie waar mijn zoon voor een groot deel zijn tijd doorbrengt. Een andere belangrijke reden om lid te worden is dat ik hoop een goede klankboord te worden voor de andere ouders binnen Klokje Rond. Ik hoop dat wij, als oudercommissie, een goede bijdrage kunnen leveren aan een (nog) fijnere opvang voor onze kinderen.

- Maria Spinola
image

In het dagelijks leven ben ik pedagogisch medewerkster op een behandelgroep voor pubers. Ik ben in de oudercommissie gegaan om te kijken hoe een andere tak van mijn werkveld zich bezighoudt met de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Daarnaast denk ik dat mijn pedagogische kennis goed van pas kan komen in de oudercommissie.

- Amy Berkers – van Laarhoven

Ook interessant

image

Onze Kinderopvang

Bekijk pagina
image

Onze bso

Bekijk pagina
image

Tanja vindt het erg leuk en zinvol om de oudercommissie van Klokje Rond te versterken.

- Tanja Gabriels – van den Belt
image

Marijke vindt het erg leuk en zinvol om de oudercommissie van Klokje Rond te versterken.

- Marijke van der Aa

Mijn naam is Ginette Seelen. Sinds maart 2018 ben ik lid van de oudercommissie van Klokje Rond. Terwijl onze dochter Eva lekker speelt bij de Bimbammetjes, ben ik auditor. Ik beoordeel en adviseer ik met name bouwbedrijven over hun kwaliteits-, veiligheids- en gezondheidsbeleid. Precies de onderwerpen waarover de oudercommissie advies mag geven aan de organisatie van Klokje Rond (alleen dan in een andere sector). Bij de eerste vergadering heb ik een hele hoop geleerd over waarom Klokje Rond bepaalde beleidsregels hanteert. Veel van deze regels komen namelijk voort uit wettelijke voorschriften. Als je meer wilt weten over de onderwerpen waar de oudercommissie met het bestuur van Klokje Rond over vergadert, dan kun je de notulen van onze vergaderingen vinden in het online reserveringssysteem.

- Ginette Seelen
Gezellig

Kom eens gezellig langs kom kennis te maken

We vinden het super leuk wanneer je langskomt om eens kennis te maken en om te kijken hoe we doen wat we doen.

Rondleiding aanvragen
image