Op onze Buitenschoolse Opvang leren kinderen de leukste dingen. Lees hier hoe het werkt.
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Vanaf 7.00 uur open
  • Een goed gevoel
  • Gericht op ontwikkeling
  • Je kind kan altijd mee-eten
image
De buitenschoolse opvang bij Klokje Rond

Hoe werkt het?

Hoe werkt bso bij Klokje Rond? Wij bieden kinderen een uitgebreid sport-, spel- en muziekpakket. Dankzij een goed partnernetwerk kunnen kinderen officiële diploma’s halen. Bovendien leren ze door de activiteiten samenwerken én wordt hun zelfvertrouwen vergroot.

Zelf een activiteit kiezen

Aan het begin van het schooljaar kiest ieder kind welke activiteit hij of zij graag wil doen. Wil je kind iets anders, dan is er na kerst een wisselmoment. Bij lessen met een vaste lesopbouw, zoals zwemles, is het noodzakelijk dat je kind er elke les bij is (behalve als het ziek is natuurlijk).

Lekker weg van school

Wij halen jouw kind op en regelen alles voor je

Buitenschoolse opvang bij Klokje Rond is buitenschoolse opvang zonder zorgen. Wij halen je kind voor je op van school. Omdat we samenwerken met 36 scholen in onze regio, is je kind niet snel alleen. Per school spreken we af op een vast verzamelpunt. Wanneer iedereen er is, gaan we naar de locaties.

De activiteiten zijn op deze locaties:

image
image
Vertrouwde omgeving

We volgen een vaste structuur

Na zo’n lange dag concentreren op school moet eerst de stevige trek gestild worden. Dat doen we met lekker fruit en groente. We lessen de dorst met een groot glas water. Ook moet de energie eruit. Stilzitten is voor de meeste kinderen niet weggelegd. Uitrazen is op al onze locaties dan ook geoorloofd. Lekker spelen met vriendjes en vriendinnetjes en daarna aan de slag met de gekozen activiteit. Is er daarna nog tijd dan spelen we nog even verder en snacken nog een gezonde hap. Zo sluiten kinderen hun dag perfect af op de buitenschoolse opvang.

Bekijk hier het BSO team

Deze toppers staan iedere dag klaar om er voor de kinderen een gave dag van te maken op de buitenschoolse opvang. Dit kan na school of tijdens de vakantie. Ontmoet ze.