• Regio Veldhoven e.o.
  • Vanaf 7.00 uur open
  • Een goed gevoel
  • Gericht op ontwikkeling
  • Je kind kan altijd mee-eten

Speciale collega Fred

27 januari 2020
image
We stellen graag aan jullie voor

Fred

Jullie hebben hem vast al eens gezien, onze Fred. De speciale collega en ‘mascotte’ van Klokje Rond.

Fred de Fret kwam in ons leven tijdens een bruiloftsfeest van een oud-collega.
Vlakbij de ‘collega-tafel’ stond Fred op de kast alles te bekijken. De dames van Klokje Rond waren luid en uitbundig aanwezig! Zo hard als we werken, zo hard feesten we ook! Al snel werd Fred betrokken bij de jolijt want misschien ging dan zijn strakke blik wel weg. Fred kreeg wat drinken en een vies sigaretje in zijn mond. Ging zelfs mee de dansvloer op. Aan het einde van de feestavond konden we moeilijk afscheid nemen en dus werd Fred ontvoerd. Geadopteerd, beter gezegd. Hij verdiende beter dan op een kastje staan om in de oneindigheid te staren.

Hoewel Fred meestal in de Coffee Corner vertoeft heeft meneer de meeste groepen bekeken en zelfs bij de Wekkers geslapen. Wij zijn dól op Fred!
Hij móést absoluut mee naar de Ardennen, toen we werden getrakteerd op een vet Teamuitje. Rotsbeklimmen kon hij niet. Navigeren des te beter. Meefeesten was kaasje voor meneer. Hij paste op de bus toen wij al Klootschietend een bos doorkruisten. Als souvenier kreeg hij een sjaaltje met de ijzeren ‘ring’.

Elk uitje gaat hij mee. Dagtrips en weekendjes. Hij heeft in een tipi geslapen én heeft overnacht in het Kurhaus. Reizen per bus, limo, Hummer of Partybus… Fred draait er zijn hand niet voor om. Tijdens het laatste avontuur kreeg hij een surfplankje en een maatje. Het zeehondje heeft nog geen naam maar Fred is blij met zijn gezelschap.

De aanblik van Fred zal vanaf nu anders zijn, denk ik zo. Niet zomaar een beessie. Hij staat voor veel: mooie avonturen, veel plezier en teamspirit. Fred is onderdeel van een superteam. Een geliefd Fredje met een rijke geschiedenis!

Christel Baudoin

Wellicht ook interessant voor jou?

image

Meer over ons

Bekijk pagina
image

Wie zijn wij

Bekijk pagina