Wij stellen graag aan je voor
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Vanaf 6.30 uur open
  • Een goed gevoel
  • Gericht op ontwikkeling
  • Je kind kan altijd mee-eten

De bso met de meeste mogelijkheden in Veldhoven en omstreken - Vervelen kan niet

VVind jouw kind bso saai? Niet bij de gaafste buitenschoolse opvang van Veldhoven en omstreken.
Buitenschoolse opvang bij Klokje Rond betekent actief bezig zijn met wat de kinderen graag doen.
Waardoor jij meer vrij tijd hebt om samen met je kind door te brengen. Of je kind nu sportief, creatief of muzikaal bezig wil zijn,
of even lekker wil chillen, bij het Klokje Rond kan het allemaal. Jij kiest samen met je kind aan welke activiteiten
hij of zij meedoet bij de leukste bso van Veldhoven. De behoefte van de kinderen en plezier staan bij ons voorop.
We geloven in persoonlijke aandacht en een goede begeleiding van onze kinderen. Hieronder vind je het complete bso-team.

 

Onze BSO Toppers !

image

Dewi

Deze bruisende meid vol energie is moeder van twee en ontvangt vol liefde en spontaniteit alle kinderen van de bso. Ze is de coördinator van ons fantastische bso-team en is op de hoogte van al het reilen en zeilen op de werkvloer.

image

Charlotte

Is een bruisende en energieke meid, die absoluut van een geintje houdt. Je kunt haar ook tegenkomen op de dagopvang, want deze meid is van alle markten thuis.

image

Christel

Terug van weg geweest! Christel heeft enkele jaren bij Klokje Rond gewerkt en we hebben haar weer warm welkom geheten. Deze liefdevolle meid, is creatief en zit vol energie. Ze is van alle markten thuis en te vinden op de peutergroepen en de BSO

image

Danique

Deze stuiterende en gekke meid staat voorop met geintjes uithalen. Ze is liefdevol, behulpzaam en absoluut zorgzaam voor onze kinderen. Je kunt haar ook tegenkomen op de dagopvang.

image

Yvon

Yvon is de rust zelf. Ze is erg behulpzaam en een zorgzame en lieve betrouwbare collega, een absoluut onmisbare factor binnen ons team

image

Femke

Deze jonge, energieke, gekke meid staat iedere dag met goede zin en vol ideeën te wachten op onze kinderen. Ze is zorgzaam voor de kleinsten en kan lekker stoeien met de oudsten.

image

Anouk

Ondanks dat Anouk erg jong is, heeft ze een berg aan kennis. Ze is ontzettend lief voor onze kinderen en ouders. Ze werkt fulltime, waardoor ze een vast gezicht is van het Witte Wiel op alle groepen.

image

Amber

Amber is terug van weg geweest. We zijn blij dat wij deze zorgzame lieve collega weer bij ons team kunnen voegen. Wist je dat je Amber wakker mag maken voor Sushi.

image

Eveline

Eveline zorgt ervoor dat letterlijk alle kinderen gezien zijn. Kinderen komen niets te kort want Eveline staat altijd voor hen klaar.

image

Denize

Deze enthousiaste stuiterbal is altijd te vinden tussen de kinderen. Ze is ondernemend, houdt van een uitdaging en beschikt over een onwijs groot hart voor onze kinderen.

image

Lonneke

Deze enthousiaste collega is een bruisende toevoeging voor onze BSO. Deze energieke gezellige dame, Zij zorgt ervoor dat iedere dag weer een feest wordt!

image

Paul

Is één van onze mannen, en absoluut een onmisbare toevoeging aan ons team. Zijn spontaniteit, aanpak, goede humeur en enthousiasme maken van elke dag een geslaagde dag.

image

Inge

Deze topper, was stagiaire bij ons en mogen we nu hartelijk welkom heten als collega. Haar frisse blik enthousiasme en vriendelijkheid werkt aanstekelijk op onze kinderen en daarom zijn wij zo gek op haar.

image

Maurice

Is nog een trotse aanwinst. Deze stoere man geeft ons BSO team een compleet andere dimensie. Hij houdt van structuur en biedt deze ook aan de kinderen. Maar pas op, want deze man is ook onze judo instructeur en voor je het weet legt hij je in de houdgreep.

image

Elfi

Deze bruisende, gekke, lieftallige en energieke meid is moeder van een té schattige hond. Ze draagt zorg voor een positieve drive in de groep en is ook een absolute aanwinst binnen ons team.

image

Natasja

Deze warme, zorgzame en liefdevolle meid en moeder is werkzaam op de dagopvang en de BSO. Iedere dag is ze weer vol energie en creativiteit met onze kinderen bezig. Ze zorgt dat ieder kind gezien wordt.

image

Lian

Is nieuw binnen ons team en wat zijn wij blij dat zij ons komt versterken. Deze gezellige spontane meid zorgt er iedere dag voor dat onze kinderen niets te kort komt.

image

Chantal

Deze moeder heeft 2 kinderen met tienerleeftijden. Met een grote berg aan kennis komt zij ons team versterken. Wist je dat Chantal niet van fruit houdt?

image

Corry

Deze energieke liefdevolle vrouw vol kennis is ook één van onze collega’s die je terug vindt op alle groepen. Ze heeft een groot hart voor alle leeftijden

image

Roel

Wat zijn wij blij en trots dat wij wéér een talentvolle enthousiaste, gezellige en spontane man in ons midden hebben. Roel kan tegen alles, behalve de muziek van kinderen voor kinderen.

image

Marlou

Marlou is nieuw binnen ons team. Deze energieke, spontane meid is ontzettend creatief en bedenkt de leukste activiteiten voor onze kinderen.