Wij stellen graag aan je voor:
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Vanaf 6.30 uur open
  • Een goed gevoel
  • Gericht op ontwikkeling
  • Je kind kan altijd mee-eten

De bso met de meeste mogelijkheden in Veldhoven en omstreken - Vervelen kan niet.

Vind jouw kind bso saai? Niet bij de gaafste buitenschoolse opvang van Veldhoven en omstreken.
Buitenschoolse opvang bij Klokje Rond betekent actief bezig zijn met wat de kinderen graag doen.
Waardoor jij meer vrij tijd hebt om samen met je kind door te brengen. Of je kind nu sportief, creatief of muzikaal bezig wil zijn, of even lekker wil chillen… bij het Klokje Rond kan het allemaal. Jij kiest samen met je kind aan welke activiteiten hij of zij meedoet bij de leukste bso van Veldhoven. De behoefte van de kinderen en plezier staan bij ons voorop.
We geloven in persoonlijke aandacht en een goede begeleiding van onze kinderen. Hieronder vind je het complete bso-team.

 

Onze Toppers van de BSO

image

Dewi

Deze bruisende leidster vol energie is moeder van twee en ontvangt vol liefde en spontaniteit alle kinderen van de bso. Ze is de coördinator van ons fantastische bso-team en is op de hoogte van al het reilen en zeilen op de werkvloer.

image

Anita

Deze leidster is moeder van twee zoons. Met passie, geduld en rust heeft zij dagelijks het overzicht over de verschillende groepen. Wij zijn blij met haar.

image

Christel

Christel kon Klokje Rond niet missen en is voor de 2de keer terug op het nest. Christel is moeder van 2 en zit boordevol kennis. Dit in combinatie met positieve energie maakt dat we haar nu écht niet meer laten gaan! In de Efteling kent ze de weg op haar duimpje.

image

Danique

Deze stuiterende en gekke leidster staat voorop met geintjes uithalen. Deze onmisbare, vindingrijke en muzikale leidster is verslaafd aan kaas.

image

Yvon

Yvon is de rust zelve. Zeer behulpzaam, zorgzaam en betrouwbaar. Onmisbaar voor klein en groot. Gepassioneerde danseres!

image

Femke

Deze jonge, energieke, gekke dame staat iedere dag met goede zin en vol ideeën te wachten op onze kinderen. Ze is zorgzaam voor de kleinsten en kan lekker stoeien met de oudsten.

image

Anouk

In het bezit van een berg kennis. Heel lief voor alle kinderen en hun ouders. Ze werkt fulltime en dus kun je haar zowel bij de BSO als dagopvang tegenkomen.

 

image

Amber

Ook Amber is terug van weggeweest! Zij startte als stagiaire en is nu een waardevolle collega. Een hardwerkende lieve leidster vol leuke ideeën om de kinderen een superdag te bezorgen. Wist je dat je Amber altijd wakker mag maken voor Sushi?

image

Eveline

Eveline heeft oog voor alles en iedereen. Niemand komt iets tekort. Behulpzaam, begaan en bedreven is Eveline een vaste waarde.

image

Denize

Denize kun je altijd vinden tussen de kinderen. Een zeer sportieve ondernemende dame die een uitdaging niet schuwt. Dat past uitermate goed bij onze kinderen!

image

Lonneke

Lief, enthousiast en warm. De kernwoorden die Lonneke beschrijven. Wat zijn wij blij met haar in ons midden!

image

Paul

Een van onze heren in het team. Wij willen en kunnen hem niet meer missen. Paul is spontaan, enthousiast en altijd vrolijk.

image

Inge

Haar frisse blik, enthousiasme en vriendelijkheid werkt aanstekelijk op onze kinderen. Precies de reden waarom we zo gek op haar zijn en haar met open armen verwelkomd hebben.

image

Maurice

Heer nummer 2. Deze Sensei verzorgt de lessen Judo! Maurice is stoer, gestructureerd en heeft een hart van goud. Hij geeft alle kinderen en de BSO in zijn geheel een fijne houvast door middel van structuur.

image

Elfi

Deze bruisende, gekke, lieftallige en energieke leidster draagt zorg voor een positieve vibe in de groep en is ook een absolute aanwinst binnen ons team.

image

Natasja

Deze warme, zorgzame en liefdevolle leidster en moeder is werkzaam op de dagopvang en de BSO. Iedere dag is ze weer vol energie en creativiteit met onze kinderen bezig. Oog voor alles en iedereen.

image

Chantal

Deze moeder van twee tieners. Met een grote berg aan kennis komt zij ons team versterken. Wist je dat Chantal niet van fruit houdt?

image

Sharen

Een nieuwe aanwinst binnen ons team. Is graag actief bezig maar zegt ook graag Netflix te kijken met een grote zak chips. Ze heeft een drukke jonge hond waar ze veel mee uit wandelen gaat. Ze is positief ingesteld en houdt van gezelligheid. Staat klaar voor anderen en denkt actief mee over van alles.

image

Roel

Nóg een heer in ons midden! Talentvol, spontaan, gezellig en zeer enthousiast. Wij zijn in onze nopjes met hem. Roel kan veel tolereren behálve de muziek van Kinderen voor Kinderen.

image

Dayenna

Deze moeder van een zoon, is een lieve en zorgzame luisterend oor en houdt onze kleintjes absoluut in de gaten.

image

Enzo

Deze energieke gekke Jongen is een bruisende aanwinst voor het team. Stoeien en uitdagen van de grootste en quality time met de kleinste is zijn kwaliteit.

image

Brendy

Wellicht ken je haar van de babygroep waar ze werkt. Brendy komt ook werken op de BSO. Deze lieve en zorgzame leidster is een luisterend oor en een helpende hand voor ieder kind.

image

Jelle

Jelle is een sportieve jongen, die gek is op actief spel op de BSO. Hij is altijd in voor een praatje met de kinderen. Jelle is ook een fantiek skileraar, daarom is Jelle vaak met periodes op de BSO aan het werk. Als je Jelle even mist staat hij weer tijdelijk op de piste.

image

Max

Max komt ons helpen om ervoor te zorgen dat de kids fantastische dagen hebben in de vakanties.

 

image

Kiza

Kiza is een super creatieve en gezellige meid en een grote aanvulling voor het BSO team.  Zij ondersteunt als groepshulp het BSO team bij alle taken op de BSO.

image

Stephanie

Stephanie komt helpen op alle groepen, ze neemt haar enthousiasme en humor mee.