Wij stellen graag aan je voor
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Vanaf 6.30 uur open
  • Een goed gevoel
  • Gericht op ontwikkeling
  • Altijd scherp geprijsd

De bso met de meeste mogelijkheden in Veldhoven en omstreken - Vervelen kan niet

VVind jouw kind bso saai? Niet bij de gaafste buitenschoolse opvang van Veldhoven en omstreken.
Buitenschoolse opvang bij Klokje Rond betekent actief bezig zijn met wat de kinderen graag doen.
Waardoor jij meer vrij tijd hebt om samen met je kind door te brengen. Of je kind nu sportief, creatief of muzikaal bezig wil zijn,
of even lekker wil chillen, bij het Klokje Rond kan het allemaal. Jij kiest samen met je kind aan welke activiteiten
hij of zij meedoet bij de leukste bso van Veldhoven. De behoefte van de kinderen en plezier staan bij ons voorop.
We geloven in persoonlijke aandacht en een goede begeleiding van onze kinderen. Hieronder vind je het complete bso-team.

 

Onze BSO Toppers !

image

Dewi

Deze bruisende meid vol energie is moeder van twee en ontvangt vol liefde en spontaniteit alle kinderen van de bso. Ze is de coördinator van ons fantastische bso-team en is op de hoogte van al het reilen en zeilen op de werkvloer.

image

Charlotte

Is een bruisende en energieke meid, die absoluut van een geintje houdt. Je kunt haar ook tegenkomen op de dagopvang, want deze meid is van alle markten thuis.

image

Christel A.

Terug van weg geweest! Christel heeft enkele jaren bij Klokje Rond gewerkt en we hebben haar weer warm welkom geheten. Deze liefdevolle meid, is creatief en zit vol energie. Ze is van alle markten thuis.

image

Danique

Deze stuiterende en gekke meid staat voorop met geintjes uithalen. Ze is liefdevol, behulpzaam en absoluut zorgzaam voor onze kinderen. Je kunt haar ook tegenkomen op de dagopvang.

image

Dayenna

Deze kleine maar fijne collega is een bron van enthousiasme in ons team. Ze zit vol energie en staat iedere dag weer klaar voor onze kinderen. Het kan zijn dat je haar ook tegenkomt op de dagopvang, want ook zij is “van alle markten thuis”.

image

Yvon

Yvon is de rust zelf. Ze is erg behulpzaam en een zorgzame en lieve betrouwbare collega.

image

Femke

Deze jonge, energieke, gekke meid staat iedere dag met goede zin en vol ideeën te wachten op onze kinderen. Ze is zorgzaam voor de kleinsten en kan lekker stoeien met de oudsten.

image

Joyce

Deze stralende energieke meid, staat overal voorop. Haar ontgaat niets en ze wil het beste uit de dag halen. Zij zorgt ervoor dat geen kind zich hoeft te vervelen en zit vol leuke ideeën.

image

Karin

Geeft onze kinderen rust en een warm welkom. Deze stralende moeder van een dochter is een onmisbare spil in het team. Ze beschikt over een hoge dosis geduld en is altijd in voor spelletjes, knutselen of een activiteit.

image

Kim

Deze bruisende stuiterbal staat voorop met activiteiten voor de kinderen. Ze heeft oog voor de kleinste en is gek met de grootste. Kortom ook onmisbaar voor ons team.

image

Natasja

Deze zorgzame moeder van twee kids is een drijvende kracht in ons team. Ze heeft haar hart op haar tong en is in voor een geintje. Wil je een spelletje doen of lekker knutselen, deze leidster zal zeker mee doen.

image

Paul

Is één van onze mannen, en absoluut een onmisbare toevoeging aan ons team. Zijn spontaniteit, aanpak, goede humeur en enthousiasme maken van elke dag een geslaagde dag.

image

Peggy

Deze bruisende, lachende, energieke persoonlijkheid is moeder van een dochter, heeft haar hart op de tong en wil het beste voor al onze kinderen. Wil je een geintje uithalen? Dan zal Peggy de eerste zijn, die mee doet!

image

Sanne

Sanne is een lieve meid met oog voor de kleintjes. Ze is erg zorgzaam. Deze energieke dame is een absolute topper!

image

Stacey

Stacey is ons nieuwe aanwinst en heeft zich onze visie direct eigen heeft gemaakt. Ze is zorgzaam en houdt zicht over de grote maar ook de allerkleinste kinderen. Deze duizendpoot is van alle markten thuis.

image

Stef

Deze jongen zit altijd tussen de kinderen en zij zijn gek op hem. Hij doet mee met spelletjes, is de dj van de bso en zorgt ervoor dat onze kinderen niets te kort komen.

image

Veronique

Deze gezellige moeder is vooral liefdevol en zorgzaam voor onze kinderen. Thuis zorgt zij voor drie kinderen. Ze zit vol energie en straalt iedere dag.

image

Houda

Onderschat deze jongedame niet. Ze is klein maar fijn en zit vol talent. Ze heeft oog voor alle kinderen, is energiek en haalt het beste uit de dag. Niet alleen voor haarzelf maar vooral voor alle kinderen.