Kinderopvang - de beste keuze voor je kind
 • Regio Veldhoven e.o.
 • Vanaf 6.30 uur open
 • Een goed gevoel
 • Gericht op ontwikkeling
 • Je kind kan altijd mee-eten
 • Dat voelt goed
 • Onze toppers
 • Gezond eten
 • Onze Visie
 • Centraal gelegen

We zorgen voor jouw kostbaarste bezit

Bij Klokje Rond weten we als geen ander dat het best lastig is kinderopvang te vinden die bij jouw kind past. We zijn (bijna) allemaal trotse ouders van hummels die we het liefst bij ons willen houden. Daarom doen we er alles aan om jou én je kind een goed gevoel te geven. Zodat jij met een gerust hart iets anders kan gaan doen.

 • Alle leidsters snappen hoe jij je voelt
 • Wij zijn (bijna) allemaal ouders
 • We weten hoe lastig het kan zijn

Ons team waar we trots op zijn

De leidsters die jouw baby verzorgen zijn super belangrijk. Belangrijk voor jou en je baby. Je kunt alle “ins & outs” met hen bespreken. Mocht je vragen hebben, ze staan altijd voor je klaar.

 

 • Wij hebben een top team
 • Wij investeren veel in opleidingen en trainingen
 • Iedereen is gescreend en heeft een officiele VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)
image

De basis van alles...

Wij vinden het erg belangrijk dat kinderen voldoende en verantwoord eten en drinken. Om dit te waarborgen hebben we een uitgebreid voedingsbeleid opgesteld. Dit voedingsbeleid sluit aan bij de actuele onderzoeken en voedingsadviezen. We zorgen voor veel fruit en groenten op de groepen, zodat de kinderen hun vitamientjes krijgen. We gebruiken zo min mogelijk zuivel en drinken lauwe thee, water of sap.

 • Een-op-een voedingsmoment creeert echt binding
 • Wij maken zelf verse fruithapjes
 • We drinken alleen water en lauwe thee
image

Emmi Pikler

Op onze dagopvang (0 tot 4 jaar) werken we volgens de visie van Emmi Pikler; een professor in de pedagogiek. Zij vindt dat kinderen zich vrij moeten kunnen ontwikkelen. Hiervoor hebben ze vrije speelruimte nodig én een volwassene waarop ze kunnen vertrouwen.

Vrijheid om te leren

Onze pedagogische medewerkers bieden dit allebei. Ze bouwen een band op met je kind en zorgen tegelijkertijd dat hij of zij de bewegingsvrijheid heeft om zich in eigen tempo te ontwikkelen. Onnodig stimuleren of helpen zorgt dat kinderen minder leren. Ontwikkelen, bewegen, onderzoeken en spelen in een eigen tempo zorgt dat kinderen beter leren zitten, staan, praten en denken.

Optimaal ontwikkelen

Daarom grijpen we alleen in als het echt nodig is. Zo ontwikkelen kinderen zich optimaal in hun zelfstandigheid, creativiteit en motorische ontwikkeling.

“Wanneer we de mogelijkheden van het kind en zijn zelfstandige activiteiten vertrouwen en hem voor zijn eigen leerontwikkeling een ondersteunende omgeving bieden, is het tot veel meer in staat dan over het algemeen aangenomen wordt.” – Emmi Pikler

image

Altijd dichtbij

Onze kinderopvang in Veldhoven is erg goed bereikbaarheid en centraal gelegen. Op 5 minuten rijden van de snelwegafrit A2 en vlakbij Waterrijk, Meerhoven en Zeelst. Op slechts 4 kilometer van Veldhoven Dorp en slechts 2 kilometer van het Citycentrum.

 • Centraal gelegen
 • Voldoende parkeergelegenheid
 • Goed bereikbaar
image
image

Persoonlijke aandacht en vriendelijkheid, ouders worden echt “ontzorgd”. Zonder twijfel en zorg kun je je kind in goede handen achterlaten bij Klokje Rond. De breng- en haaltijden zijn goed (vroeg genoeg en laat genoeg voor het geval dat dat nodig is).

‘S ochtends ontbijten bij Klokje Rond is echt top, net als het eten meegeven voor in de avond, dit sluit perfect aan op onze wensen.

- Reactie van onze ouders uit onze jaarlijkse NPS enquete

Dit vind je misschien ook interessant...

image

Boek een vrijblijvende rondleiding om alles te zien

Bekijk pagina
image

Laat hier jouw nettokosten berekenen

Bekijk pagina
image
Ons team

Gezelligheid en professionaliteit

Ons team, onze pedagogische medewerkers zijn misschien wel het meest belangrijke onderdeel van onze kinderopvang. Wanneer zij zich lekker voelen, gewaardeerd voelen, zich belangrijk voelen dan kunnen zij doen waar ze goed in zijn: De beste zorg bieden aan jouw kind en jouw kind helpen ontwikkelen.

Dat betekent dat wij veel investeren in onze mensen. Volgens de wet moet iedere kinderopvang aan een minimum opleidingseis voldoen. Daar laten wij ons niet door leiden, want dat is – volgens ons – veel te weinig. Wij investeren daarom veel meer dan noodzakelijk is. Zo investeren we in coaching (op de werkvloer en erbuiten), we houden jaarlijks teamtrainingen, we organiseren babytrainingen, ALLE medewerkers hebben bij ons KinderEHBO, we geven taalcursussen, etc. Teveel om op te doen – met maar 1 doel: we willen beter worden, om nog beter voor jouw kind te kunnen zorgen.

Daarnaast hebben we een erg actieve personeelsvereniging die zorgt voor leuke uitjes, zodat we stoom kunnen afblazen 🙂

Check hier wie wij zijn en waarom wij bij Klokje Rond werken.

Blijf op de hoogte

Onze laatste blogs

Kinderziektes – Hand-voet-mondziekte en vijfde ziekte

25 maart 2024

Wat te doen bij Hand-voet-mondziekte en vijfde ziekte en mag je hier mee naar het kinderdagverblijf komen?

Lees meer

Lees bericht

Spelen en leren in de kinderopvang

10 januari 2024

Voor kinderen is het spelen & leren in de kinderopvang te vergelijken met een werkdag. Binnen de veilige muren van de kinderopvang zijn de PM-ers het verlengde van thuis. Met de zorg & warmte zoals eigenlijk opa’s en oma’s dat hebben/ervaren. Aangevuld met de pedagogische kennis en ervaring van een juf. De mama’s en papa’s zijn natuurlijk nooit te evenaren!

Lees bericht
Download hier de vluchtkoffer voor je bevalling