De Buitenschoolse Opvang
Meer dan opvang, echte meerwaarde
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Vanaf 6.30 uur open
  • Een goed gevoel
  • Gericht op ontwikkeling
  • Altijd scherp geprijsd
image
Unieke buitenschoolse opvang

De gaafste BSO van Veldhoven

Klokje Rond levert unieke buitenschoolse opvang in Veldhoven. Onze bso biedt uitgebreide mogelijkheden dankzij diverse samenwerkingsverbanden.

We werken samen met:

  • Kinderopvang het Witte Wiel
  • Sportcentrum David Lloyd
  • Muziekschool Art4u

Daarnaast hebben we een gaaf bso-team dat dit alles mogelijk maakt.

 

Toffe activiteiten waar je van leert

Zwemles, tennis, muziek
of toch knutselen ?

Spelen kan perfect samengaan met leren. Op onze bso kiezen kinderen uit een tal van leuke en leerzame activiteiten. We bieden zwemles, tennisles, judoles, muziekles, drama, fröbelen, kinderyoga en nog veel meer.

Na school hoef je niets meer, je mag. Kinderen kiezen zelf waar ze zin in hebben en genieten daar enorm van. Eenmaal thuis hoeft er ook niets meer. Halen en brengen naar een sportclubje of naar de zwemles is niet meer nodig, want dat hebben de kinderen al gedaan bij Klokje Rond.

Bekijk onze BSO activiteiten
image
image

Wanneer je thuis bent, moet je kunnen ontspannen. Dit geldt voor kinderen en hun ouders. Doordat wij op de bso sport- en muzieklessen aanbieden, hoeven jullie ’s avonds nergens meer naar toe.

- BSO Klokje Rond
Onze Visie

Onze unieke benadering van de BSO

Wij hebben er bewust voor gekozen om de buitenschoolse opvang niet op een school te organiseren. Na een drukke dag, willen kinderen hun energie kwijt in een andere omgeving en na een dag geconcentreerd op een stoel zitten willen ze actief zijn, op onderzoek uitgaan, lekker sporten of juist even chillen.

Gun ze dat echte vrije gevoel

Uit onderzoeken blijkt dat een locatie bepalend is voor het gevoel dat een kind heeft. Bso op school, voelt als “school”.  Gun jouw kinderen daarom het echte vrije gevoel bop onze bso. Dat is zeker zo belangrijk in de vakanties.

Neem contact op
image
image

‘Al meer dan 6 jaar klant met onze 3 kinderen. Nu de jongste bijna naar school mag kijken we terug op een mooie tijd bij Klokje Rond.
Alle 3 altijd met veel plezier gaan spelen bij de kindjes, iedere dag weer uitdaging, super veel geleerd, vriendjes gemaakt, lieve juffen, een mooie basis om naar school te gaan!

- Michelle Verrijt

Wij bieden kinderen en ouders kwaliteit

Kinderopvang en buitenschoolse opvang Klokje Rond werkt alleen met professionals die officieel gecertificeerd zijn om specifieke lessen te geven. Wanneer je kind kiest voor zwemles, dan werken we samen met een erkende zwemschool, waar je de vorderingen van je kind kunt volgen tot het moment dat het zwemdiploma kan worden gehaald. Wanneer je kiest voor dansen, staat er een officiële danslerares voor de klas die je kind alle pasjes kan leren. Of kiest je kind liever voor Relax4Kids, dan staat er een officiële yoganstructrice voor de groep. Als we het goed, doen we het goed. Zodat jij weet dat je kind echt de beste les krijgt die er is.

image
image

De werkwijze

image

BSO tijdens de vakanties

image

Het BSO Team

image

Tarieven