• Regio Veldhoven e.o.
 • Vanaf 6.30 uur open
 • Een goed gevoel
 • Gericht op ontwikkeling
 • Je kind kan altijd mee-eten

De volgende workshop begint over....

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  seconden

image
Live events

Een helpende hand aan (bijna) ouders

Wij krijgen veel opvoedkundige vragen van onze ouders.
Mede hierdoor is Live events ontstaan.

Een live event is een Thema Avond met een expert als gastspreker. Vind op deze pagina en overzicht van alle onderwerpen die komen gaan. Alle (bijna) ouders zijn welkom om onze Live events bij te wonen. Óók al ben je geen klant van ons. Voel je vrij om je in te schrijven!

Wij zorgen voor koffie en thee.
Wees welkom.

 

Live event

Kinder EHBO

Op Maandag 3 April 2023 a.s. organiseren we weer een GRATIS workshop Kinder-EHBO in het Nederlands.

Deelnemers leren over de gevaren en veiligheid in en rondom huis en wat ze kunnen doen om de
veiligheid voor hun kinderen te verbeteren. Zodat ze zich zekerder kunnen voelen als ouders. Tijdens de workshop komt aan bod wat de grootste gevaren tegenwoordig zijn, wat belangrijk is, waar op te letten en wat ouders kunnen doen als er iets gebeurt.

De workshop is op maandag 3 April a.s. vanaf 19.30 uur ben je van harte welkom voor een lekker kopje koffie of thee, we starten om 20.00 uur en rond 22.00 uur eindigt de workshop.
De workshop is geheel gratis en iedereen die dit onderwerp interessant vindt, is van harte welkom.
De workshop wordt gehouden bij Kinderopvang Het Witte Wiel aan de Provinciale weg 4 te Veldhoven

image

Deze experts zijn al langs geweest...

Hieronder vind je een selectie van de Live Events die we eerder georganiseerd hebben.

image

Babygebaren

Tijdens deze workshop ging Ellen Riepen in op de wereld van Babygebaren, leerden we enkele gebaren en kregen we informatie over wat gebaren kan betekenen voor je baby.

image

Opvoeden

Peter-Jan Donders kwam langs en sprak over opvoedingsdilemma’s en wat je het beste in welke situatie kunt doen. Peter-jan heeft een boek geschreven over opvoeding: Laa(d)t ze los – opvoeden met oprechte aandacht

image

Babymassage

Onze ouders leerden hun baby masseren en kwamen we erachter dat dit de perfecte manier is om je kind te helpen ontspannen, leren kennen en je hechting te versterken

image

Mediawijsheid

De trend van digitalisering is niet meer weg te denken. Tijdens deze workshop bespraken we o.a. de schermtijd, hoe ga je ermee om en waar moet je op letten.

 

image

Kids & Work

Hoe houd jij je werk en privé in balans. Tips en voorbeelden hoe jij jouw leven gemakkelijker in kunt delen en je het gevoel hebt controle te behouden op alle vlakken.

image

Voedingscoach

Ton Beeren van Body Coach Best gaat ons meenemen in de wereld van Voeding, wat is goed en wat is niet goed. Concreet en praktisch. Interessant voor volwassenen met en zonder kinderen.

image

Mama, zorg goed voor jezelf

Speciaal voor moeders die altijd klaar staan voor hun gezin, hun werk, familie en vrienden en daarbij zichzelf nog weleens vergeten gaf de creatieve therapeut Sanne Marsé en opvoedcoach Esther Pastoor deze interactieve workshop

image

Omgaan met (tijds) druk

De workshop “Omgaan met tijd (en) druk”is bedoeld voor iedereen die wat tips wilt hebben over hoe om te gaan met (tijds)druk, hoe je slim je agenda kunt beheren, hoe je ervoor kunt zorgen dat al jouw taken af zijn.

image

Gezond is vet cool

Steeds meer kinderen zijn al op steeds jongere leeftijd te dik. In Europa is 1 op de 3 kinderen te dik. Dit komt door ongezond eten en te weinig beweging. Overgewicht gaat niet helaas vanzelf over. Leonie van Fit & Slank gaf ouders meer informatie over dit onderwerp.

image

Karin Geenen - Baby Massage

Meer rust voor jezelf en je kind. Moeder die deze workshop eerder volgde zijn enorm enthousiast en geven aan dat het zowel voor het kind als voor henzelf een moment van rust is.

image

Kinder EHBO

Tijdens dit event leren (bijna) ouders over de gevaren van alledag en wat wij kunnen doen om onze kinderen veilig te houden. Onze Event is geheel gratis en wordt georganiseerd in samenwerking met Kinderopvang Het Witte Wiel en Kinderdagverblijf Suusje.

image

Medic First Aid for Children

Our First aid for children is also in English.  We look forward to inform you about all the danger in growing up. So you are prepaired when you need to.

image

Understanding Dutch Childcare

Elif Durgel informed our parents about the Dutch Daycare. What can you expact, what do you need to know and what is important to talk about with the teachers.

Wil jij graag op de hoogte blijven van onze Live events? / Do you want to stay updated about our Live Events?

Schrijf je dan nu in en wij houden jou door middel van een informatieve mail op de hoogte van de komende workshops.

Inschrijven live event