• Regio Veldhoven e.o.
  • Vanaf 6.30 uur open
  • Een goed gevoel
  • Gericht op ontwikkeling
  • Je kind kan altijd mee-eten
image

Tarieven & Openingstijden

Klokje Rond heeft voor de Buitenschoolse opvang een samenwerking met de BSO van kinderdagverblijf het Witte Wiel. Onze kinderen nemen deel aan activiteiten naar keuze, zodat hobby’s niet in de vrije tijd gevolgd hoeven worden maar vrije tijd ook echt vrije tijd is.

Er zijn diverse pakketten beschikbaar.
Hier onder een kort overzicht;

Pakket Sprinkhaan

Wanneer je iedere week op dezelfde dagen BSO nodig hebt, kies je voor ons pakket Sprinkhaan. Jouw kind kan kiezen uit een zeer uitgebreid activiteitenpakket voor de 40 schoolweken.

Pakket Sprinkhaan Plus

Wanneer je ook iedere week op dezelfde dag BSO nodig hebt tijdens de schoolvakanties. Het aantal dagen die je nodig hebt tijdens de schoolweken en tijdens de schoolvakanties kunnen van elkaar verschillen. Bijvoorbeeld: Tijdens schoolweken komt je kind op maandag, woensdag en donderdag en tijdens de schoolvakanties vind je het prettig dat je kind 1 dag per schoolvakantieweek komt spelen bij het Witte Wiel. Zo’n gave vakantiedag is inclusief de activiteit van die dag, lunch, vervoer, drinken, snacks etc.

Pakket Aapje

Wanneer je flexibele bso nodig hebt. Koop vooraf uren en zet deze per uur in met een minimum van 3 uur per middag. Ook hier bieden we een zeer gevarieerd activiteitenprogramma.

Pakket Kolibrie

Wanneer je superflexibele bso nodig hebt. Koop vooraf uren die je per kwartier inzet met een minimum van 3 uur per middag.

 

Ga een kijkje nemen bij

De allerleukste BSO van Veldhoven

image

Onze Toppers van de BSO

We hebben een groot BSO-team. Dit zorgt ervoor dat de kinderen altijd dezelfde gezichten zien op de verschillende locaties. Dat geeft vertrouwen en stabiliteit.

Onze BSO-medewerkers zorgen ervoor dat jouw kind precies krijgt wat hij of zij nodig heeft, even rust en regelmaat of juist even de energie eruit rennen na een dag op school.

Klik hieronder om het team te leren kennen.

BSO - Klokje Rond