Laat kinderen het ultieme vakantiegevoel ervaren door ze juiste niet naar school te sturen, maar laat ze genieten op onze vakantie-bso.
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Vanaf 7.00 uur open
  • Een goed gevoel
  • Gericht op ontwikkeling
  • Je kind kan altijd mee-eten
image
De buitenschoolse opvang bij Klokje Rond

Vakantie-bso

Juist in vakanties willen kinderen niet naar school. Wij bieden vakantie-bso op een geheel eigen locatie. Bij ons staat de vakantie gelijk aan avonturen beleven. Iedere dag gaan we op pad. Samen met jullie kind ontmoeten we nieuwe mensen, melken koeien, hangen in de touwen, lopen op blote voeten en bouwen de mooiste zandkastelen.

De dagindeling

Vakantieopvang op de bso begint iedere dag tussen 07.00 en 09.00 uur. De kinderen kunnen opgehaald worden tussen 17.00 en 19.00 uur. Overdag zijn we gezellig samen op pad.

Op de bso

Workshops en activiteiten

We gaan op pad met eigen vervoer of de trein en we nemen de kinderen mee naar de bossen of het strand. Maar op sommige dagen is lekker thuis knoeien met verf, water en knutselspullen net zo leuk. We organiseren dan ook regelmatig workshops en andere activiteiten op onze locaties. Zo voelen we iedere dag dat het vakantie is

image

Wanneer de planning voor de vakantie is gemaakt, zijn onze kinderen niet te houden. Direct kiezen ze de dagen met de leukste activiteiten op de bso. We vinden het leuk om de kinderen deze ruimte te geven.

- Jan Gerards
Feest en structuur

Een kijkje in onze dag

We maken van iedere dag een feest, maar bieden ook wat structuur. Tussen 07.oo en 09.oo uur komen de kinderen binnen en spelen we met elkaar. We gaan op pad, zodat iedereen aanwezig is. Onderweg zijn er genoeg dingen te knabbelen en te drinken. We zorgen ervoor dat we rond 17.00 uur weer terug zijn op onze locatie Het Witte Wiel, zodat de kinderen nog even kunnen spelen of mee naar huis kunnen. En wie tot 19.00 uur blijft krijgt nog een lekkere gezonde snack tussendoor.

Meer informatie over onze bso

We stellen graag aan je voor

Kinderopvang Klokje Rond

Leer ons team kennen
Tarieven

Wat kost een bso-dag ?

Kinderopvang Klokje Rond

Tarieven