Oh kom er eens kijken
 • Regio Veldhoven e.o.
 • Vanaf 6.30 uur open
 • Een goed gevoel
 • Gericht op ontwikkeling
 • Je kind kan altijd mee-eten

Oh kom er eens kijken

11 november 2019
image

De goedheiligman is alweer bijna in het land. De pepernoten liggen al enkele maanden in de schappen en dan komt daar echt de boot aan. Heb jij al de cadeautjes voor je kind(eren) klaarliggen?
Of ben jij nog op zoek naar inspiratie?
Daar willen we jou bij helpen.

 •  Soapsox of plastic stapel blokken voor veel speel plezier in de badkamer
  Douchen is een ritueel die bijna iedere dag terugkomt, waarom dan niet een cadeau geven die ook echt dit moment voor jou gemakkelijker maakt? Daarom willen we twee ontzettend leuke ‘musthaves’ met jullie delen. Dit zijn de ‘Soapsox”. Een Soapsox is een soort spons in de vorm van een dier. Ze zijn net wat duurder namelijk; €16,95. Wat ook ontzettend leuk is en succes gegarandeerd is zijn plastic stapel blokken, deze zijn al te verkrijgen vanaf €10,-.
  Niet alleen stimuleert dit je kind haar grove of fijn motoriek, ook kun je deze in leuke kleuren krijgen en kun je direct kleuren oefenen en de blokken tellen.

 

 • Leesboek of zoekboeken.
  Dit is wellicht niet direct een cadeau waar je als eerste aan denkt, maar juist zo leuk voor jou baby. Je kunt natuurlijk kiezen voor een boek met echt een verhaallijn, maar wat natuurlijk ook ontzettend uitdagend is, is een ‘zoekboek’. Deze zijn voor een kleine prijs bij verschillende winkels te verkrijgen al vanaf €5,-. Laat je kind haar eigen fantasie lekker op hol slaan en laat haar jou een verhaal vertellen, zodat ze daarna lekker en voldaan gaat slapen.

 

 • Houten speelgoed is ook echt een trend wat de laatste jaren populairder is dan ooit. Tegenwoordig te verkrijgen in fantastische en trendy kleuren. Een loopwagen met blokken daarin. Een auto, trein, een kassa of misschien wel allerlei dieren om mee te spelen.

 

 • Kleding
  Wat je ook steeds vaker ziet, is dat je jezelf even kan kietelen met een nieuw setje. Je kleine baby of dreumes vindt vaak het uitpakken van de cadeautjes vaak leuker dan het cadeau zelf. Waarom niet een nieuw ‘outfitje’ inpakken, daar wordt mama ook blij van.

 

 •  Geluid en structuur
  Onze kleinste wondertjes blijven het leuk vinden wanneer voorwerpen verschillende structuren hebben. Gladde voorwerpen, een ribbel erin, zacht of juist hard. Je kunt natuurlijk ook verschillende, klein van formaat voorwerpen inpakken zoals een houten dier, een zachte knuffel of een bal met allemaal puntjes eraan of misschien maakt de bal bij het rollen wel geluid. Succes is zeker gegarandeerd.

We hopen dat we je wat inspiratie hebben kunnen geven om van de eerste Sinterklaas en pakjesavond te genieten.

Liefs Laura

Wellicht ook interessant voor jou?

image

Meer over ons

Bekijk pagina
image

Wie zijn wij

Bekijk pagina