• Regio Veldhoven e.o.
 • Vanaf 6.30 uur open
 • Een goed gevoel
 • Gericht op ontwikkeling
 • Je kind kan altijd mee-eten

Moederdag

6 mei 2019
image
Niks commercieel,

Gewoon lekker mee doen aan Moederdag

Vaders let op, Moederdag komt er aan en wel op 12 Mei 2019.
Wil jij graag iets voor je partner doen?
Laat je inspireren zodat jij weer dé man van het jaar kan bent!

 1. Erg cliché maar succes gegarandeerd, keer op keer; Ontbijtje op bed. Maak samen met je kinderen een ontbijt of wanneer je baby nog te klein is zelf een heerlijk ontbijtje. Snij de boterham, tosti, peperkoek in hart vorm. Kook een ei en beschrijf daar op ‘ei love you’ Snij vers fruit, vers sapje of wellicht kun je lekker aardbeitjes op een beschuitje serveren. Ga voor veel kleur en hartjes en presenteer het vooral leuk. Dan begint de dag al als een feestje.
 2. Geen zin in een ontbijtje, maak lekker een taart of bak een cake en laat de kinderen deze versieren. Ook dat is altijd geweldig! En een feestje op zich.
 3. Sieraden kun je kopen, maar ook maken natuurlijk. Leg op de tafel ongekookte pasta (elleboogjes) en laat je kind deze verven in allemaal vrolijke kleuren. Daarna kun je er touw doorheen rijgen en hier een prachtige ketting van maken.
 4. Even géén mama zijn. Ga samen op pad met enkel mama, gewoon lekker shoppen of zorg zelf een dagje voor de kinderen zodat mama een heerlijk ontspannen dag heeft voor zichzelf. Een onverwachtse ontspannen dag is altijd lekker!
 5. Haal een bos bloemen en zet deze in een leuke vaas, dit zal direct een grote glimlach op haar gezicht toveren. Daarnaast kun je ook nog eens extra creatief zijn en kun je met papier, kleurtjes en rietjes bloemen maken en steek deze tussen een mooi boeket. Wellicht kun je ook de vaas gezellig versieren met glitters en dergelijken.
 6. Een ’fotoshoot’ organiseren kan professioneel maar is wat prijzig, je kunt er ook voor kiezen om op een groot vel ‘I LOVE MAMA’ te schrijven en deze jullie kindje in de handen geven, begin foto’s te schieten zo veel als je wil en kan. Kijk daarna of er een leuke knappe foto is en druk deze groot af. Wat zal mama dat geweldig vinden.
 7. Lachen gieren en brullen; Doe samen een dansje. Wanneer je kinderen wat groter zijn is het ook leuk om een dansje in te studeren. Ga helemaal los samen met je kind in bijpassende kleding en make-up.
 8. Plantjes; Niet zomaar een plant natuurlijk, ga voor de MA-DE-LIEFSTE. (madeliefje) Laat je kind de pot er omheen weer lekker versieren.
 9. Is bovenstaande niets voor jou? Koop dan gewoon een speciaal cadeau of deze nu groot of klein is, maakt niet uit het gaat om het gebaar.

Ook al is het commercieel, iedere moeder vindt het heerlijk om even lekker in de watten gelegd te worden.
Veel plezier, succes en probeer vooral te genieten.
Liefs Laura

Wellicht ook interessant voor jou

image

Meer over ons

Bekijk pagina
image

Wie zijn wij

Bekijk pagina