Mega Mama
 • Regio Veldhoven e.o.
 • Vanaf 6.30 uur open
 • Een goed gevoel
 • Gericht op ontwikkeling
 • Je kind kan altijd mee-eten

Mega Mama

25 februari 2019
image
Mega Mama

Iedere moeder wil het beste voor haar kind, maar laat je niet gek maken want letterlijk iedere moeder maakt wel eens een fout. Ja! Ook jij bent gewoon een mens. Voel jij je slecht na een blunder, lees de volgende blunders zodat je weet..
Je bent niet alleen …..

 •  Je baby van de commode laten vallen.
  Je bent de baby aan het verschonen en die lekkere wiebelkont schopt met de voetjes de broek op de grond. Je bukt en raapt de broek op en je grootste schrik komt uit. Je baby valt van de commode, je wordt overladen door schuldgevoel, want je lette immers 1 sec niet op. Tadaa je kind kan ineens draaien. Gelukkig loopt dit meestal goed af, maar laat je baby ten alle tijden even nakijken door de huisarts. Zeker wanneer zij gevallen is op haar hoofd.
 • De verkeerde baby begroeten op het kinderdagverblijf
  Jij komt met veel enthousiasme terug van je werk, loopt naar je kleine en met die oh zo mooie blonde haren of in haar schattige kleertjes. Alleen dan kijk je op en zie je dat jou kind bij de leidster op de arm zit. Je bent géén slechte moeder, mits je uiteraard het verkeerde kind ook daadwerkelijk mee naar huis neemt.
 • Geen luiers bij hebben
  Daar is het bekende luchtje, jouw kleintje heeft weer lekker even de luier vol gemaakt. Je graait in jou overvolle tas maar oops, geen luier te bekennen. Niet handig wanneer je net op visite bent. Dit is balen maar ach, dat vergeet niemand.
 • Nieuw setje kleding mee te nemen
  Wanneer jij de gelukkige moeder bent en wel een schone luier bij hebt, is er natuurlijk ook hét schone kleding setje die je niet bij hebt. Die overvolle tas, vol favoriete knuffel, zonnebrand, fles en koekjes, aan alles heb gedacht maar er was iets wat je vergeten was. Ook dit ga je niet snel nog eens vergeten.
 • Vergeten nieuwe melkpoeder te halen
  Het is donderdagavond 23.00 uur, je zit lekker op de bank te Netflixen en dan begint je baby te mopperen voor de laatste voeding. Je pakt de pot met poeder.. Nee! Alles op, helemaal vergeten. Gelukkig is er altijd nog een tankstation open, avond winkel of toch even één van je vriendinnen vragen of ze nog iets over hebben.
 • Je baby tegen de deurpost aan laten komen.
  Het is wennen om met je kind op de arm te lopen, je bent een stuk breder en die deurpost komt aardig dichterbij, met alle pijnlijke gevolgen van dien. Opnieuw een schuldgevoel en een schaafwondje, sorry kleine muis!
 • Buggy laten kantelen
  Dat is toch een absolute uitvinding die buggy. Lekker veel ruimte om de boodschappen in te doen, dan hoef je niets te dragen. Tot je kleine lekker ligt te “doezelen” in de buggy en jij met je handen vol met tassen, nog even moet betalen. Je hangt héél eventjes de tassen aan je buggy en KLAP! De buggy valt om, met je kind erin.
 • In het vingertje van je baby knippen
  De vingers van je baby zijn al klein, en dan moeten de nageltjes ook nog geknipt worden. Dit is voor iedere ouder een uitdaging en ontzettend vervelend, wanneer je dan net in het vingertje van je baby knipt.
 • Het velletje tussen de rits.
  Het is koud dus lekker warm aankleden je kind. Tot je even vergeet te zeggen “kin omhoog” en het velletje van de kin tussen de rits komt.
 • Met poep, snot, plas of zure lucht op je kleding.
  Tijdens dat gezellige feestje of je staat klaar om een presentatie te geven kom je er achter, een gigantische klodder snot of poep in je kleding. Het voordeel van deze blunder is dat iedereen niet alleen de moeders dit direct begrijpt. Maar een beetje gênant is het wel

Ik denk altijd maar zo; ‘ik ben niet de enige moeder die gênante momenten mee maakt’
Liefs Laura

Wellicht ook interessant voor jou

image

Meer over ons

Bekijk pagina
image

Wie zijn wij

Bekijk pagina